Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5057
  • Euro 34.5849
  • GR ALTIN 2498.1
  • ÇEYREK 4110.4

Polatlı'da uyuşturucu satıcısı olduğu öne sürülen şahsı önce dövdüler, sonra el öptürdüler!

Polatlı Karahamzalı Mahallesi'nde Ankara İl Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda uyuşturucu madde satışı yaptığı iddia edilen M.S.Ö isimli şahıs tutuklandıktan sonra serbest kalmıştı. Yine aynı şahıs sahte gübre operasyonunda polis tarafından suçüstü yapılarak yakalanmıştı. Bu defa aynı şahıs bir evde dayak yerken görüntülendi.

Polatlı'da uyuşturucu satıcısı olduğu öne sürülen şahsı önce dövdüler, sonra el öptürdüler!
  • 31 Ocak 2022, Pazartesi 16:36

Polatlı'da adı sıkça duyulan dolandırıcı ve uyuşturucu satıcısı olduğu öne sürülen M.S.Ö isimli şahıs bu defa bir evin içerisinde dayak yerken görüntülendi. Bu görüntüler sosyal medya hesabında yayınlandı. 

VİDEO İÇİN TIKLA

Görüntülerde M.S.Ö'nün bir kişi tarafından darp edildiği görülürken, M.S.Ö'nün kendisini darp eden kişiye 'Aziz mübarek gün yapmayın' diye yalvardığı, daha sonra bir kişinin M.S.Ö'ye, 'Öp lan abi özür dilerim bir daha bulaşmayacam de, bir daha eroin satmayacağım de' dediği ve M.S.Ö'nün de 'tövbe etmişim, bir daha satmayacağım' diye cevap verdiği duyuluyor.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık