Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.2053
  • Euro 35.1156
  • GR ALTIN 2500.6
  • ÇEYREK 4111.0

Mansur Yavaş'dan Aysel Demir'e 'El Vicdan'

Mansur Yavaş'dan Aysel Demir'e 'El Vicdan'

Mansur Yavaş'dan Aysel Demir'e 'El Vicdan'
  • 14 Aralık 2019, Cumartesi 20:09
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Polatlı'da muhtarlar ile yaptığı toplantı sonrası Polatlı Basınının sorularını yanıtladı. Başkan Yavaş, bir basın mensubunun "Aysel Demir'in '8 aydır çivi çakılmadı' diye basına açıklama yaptı" sorusuna, 'el vicdan' diye cevap verdi!
Başkan Mansur Yavaş Polatlı'da muhtarlar ile yaptığı toplantı sonrası Polatlı Basınının sorularını yanıtladı. Başkan Yavaş, bir basın mensubunun "Aysel Demir'in '8 aydır çivi çakılmadı' diye basına açıklama yaptı" sorusuna da verdiği cevapta;
"Burada komik olan bir şey var biliyor musunuz, burada köy muhtarlarımız bizlere bir çok şey yazdırdı, eksiklilerini yazdırdılar demek ki; geçmiş 5 yılda hiç bir şey yapmamışlar, şimdi 5 yılda yapılmayanı kalkıp da bizden 7 ayda hiç kimsenin isteme hakkı yok. El vicdan diyorum ben." diye konuştu.
"Haciz geliyor, gelirlerimiz kesiliyor"
Belediyeyi aldıklarından bu yana hacizden başını kaldırmadığı vurgulayan Başkan Yavaş sözlerinin devamında; Bir yandan dediğim gibi sigorta parasından haciz geliyor. Gelirlerimiz kesiliyor, ondan sonrada kredi istiyoruz onu vermiyorlar, peki şimdi diyorlar ki krediye ne gerek var, kendin yap iyi de kardeşim siz aynı zamanda hükümet idiniz. 1,5 - 2 milyar lira meclisten kredi aldınız o yetmedi, 1 Milyar 200 bin dolar'da ASKİ'den para aktardınız ve Ankara'nın durumu ortada önce bunu iddia edenlerin ANKA Park'a gidip oraya gömülen paraya bakmasını isterim." dedi.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık