Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5853
  • Euro 34.8122
  • GR ALTIN 2505.8
  • ÇEYREK 4123.0

DEVA Polatlı'dan Gövde Gösterisi!

DEVA Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi'nde kurucu İlçe Başkanı Av. Sadık Serhat Uğurlu yeniden başkan seçildi.

DEVA Polatlı'dan Gövde Gösterisi!
  • 24 Eylül 2021, Cuma 2:18

DEVA Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi Güldeste Konak'ta gerçekleştirildi. 

Kongreye DEVA Partisi Lideri Ali Babacan ve Genel Başkan Yardımcıları yanı sıra Ankara İl Başkanı Ali Güven, Polatlı'daki siyasi parti başkanları, temsilcileri, stklar, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Kongrede Av. Sadık Serhat Uğurlu yeniden ilçe başkanı seçildi. 

DEVA Partisi Polatlı İlçe Başkanı Av. Sadık Serhat Uğurlu kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi. 

"Bölge çiftçimiz için hayati öneme sahip olan 5 Ekim 2015 tarihinde sizlerin katılımıyla da temeli atılan yanı başımızdaki Gökpınar Barajı halen bitirilemiştir. Birkaç gün önce barajda su tutulduğu bilgisi yetkililer tarafından kamuoyuyla paylaşılmıştır. Ancak atlanan husus şudur ki, barajda suyun tutulması en az 1 yıl sürecektir. Aynı zamanda suyun ilçemize gelmesi için alt yapı ve iletim hatları inşaatı bugün başlansa en az 3-4 yıl sürecektir. Bu gidişle Gökpınar Barajı'nın bitirilmesi zor gözükmektedir." diye konuştu. 

Uğurlu ayrıca, Üçpınar bölgesinde yapılan imar çalışmalarıyla tarım alanlarının yok edildiğini hali hazırda inşaatların devam ettiğini ve oraya oturan insanların mağdur olduğunu elektrik, su, doğalgaz ve yolu olmadığını belirtti.

Son olarak Başkan Uğurlu, Babacan'a Polatlı'yı DEVA iktidarıyla buluşturacaklarının sözünü verdi. 

Babacan: Erdoğan nihayet günün sonunda aynaya bakmış

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan kongrede yaptığı konuşmasında vatandaşın geçinmek için borçlandığını ve salgın döneminde AK Parti iktidarı tarafından insanların mağdur edildiğini vurguladı. 

Babacan,“Sayın Erdoğan nihayet günün sonunda aynaya bakmış. Bizim ülkemizde de yoksul toplum kesimlerini salgın karşısında kaderlerine terk edildiğinin itirafında bulunmuş. Bu; Türkiye’nin salgın döneminde vatandaşına milli gelire oranla en az destek sağlayan ülkelerden birisi olduğunun itirafıdır. Salgın döneminde vatandaşı borçlandırmakla övünülmeyeceğinin itirafıdır. Vatandaşa hibe vermeyip, borcu faiziyle geri almanın ayıp bir şey olduğunun itirafıdır.”

‘Gitmeden önce büyük ihaleleri verelim, rantları dağıtalım’ mı diyorlar?

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, hükümete eleştirerek, “Salgın dönemi boyunca ‘Çiftçiyi, esnafı, işçiyi borçlandırmayın. Gelirini kaybeden veya geliri ciddi anlamda düşen vatandaşlara doğrudan hibe desteği verin. Gündelik kazanıp geçinen vatandaşlarımıza destek olun’ dedik. Pandeminin ortasında Kanal İstanbul’u gündeme getirip, olmayan kanalın üzerinden geçecek köprünün ayağının temelini attılar. ‘Gitmeden önce büyük ihaleleri verelim, rantları dağıtalım’ mı diyorlar? Kimse endişe etmesin, bütün bunların hepsi idari ve yargı denetimine tabi tutulur. Bütün bir ülke, kötü yönetimin yakıcı bedelini ödüyor. Bütçeyi faiz ve rant transferine çevirdiler” şeklinde konuştu.

"DEVA Partisi şimdi yepyeni bir hikâye yazıyor"

 

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, “Mevcut iktidar panik halinde çekmeceleri açıp, eski başarılarla övünüyorlar. Bizim başarılarımızla göz boyamaya kalkıyor." diyerek, Erdoğan ve AK Parti'ye bir göndermede bulundu. 

"DEVA ekonomisi, yatırımları Türkiye’ye çeken bir mıknatıs işlevi görür. Büyüme hızını ve istihdamı artıracağız. Hiç kimse yardım bağımlı hale gelmesin diye koruyup kollayacağız. İstedikleri kadar ben ve arkadaşlarımın yönetimde olduğu dönemin başarılarıyla övünmeye çalışsınlar. Artık yolun sonuna geldiler. Onlar da çok iyi biliyorlar, onun için panik yapıyorlar. Mevcut iktidar panik halinde çekmeceleri açıp, eski başarılarla övünüyorlar. Bizim başarılarımızla göz boyamaya kalkıyor. O başarılar; dürüst, çalışkan, işin ehli, tertemiz kadroların başarısıydı. DEVA Partisi şimdi yepyeni bir hikâye yazıyor. Geçmiş başarılarımızın üstüne yepyeni başarılar ekleyeceğiz. Kamu kaynaklarını kendilerine bağlayan, on yerden, on beş yerden huzur hakkı alanlara kötü bir haberimiz olacak. Onların huzurunu kaçıracağız. Çünkü 84 milyonun hepsi için çalışacağız. Topyekûn bir zenginleşme görmek istiyoruz" dedi. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık