Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.2053
  • Euro 35.1156
  • GR ALTIN 2500.6
  • ÇEYREK 4111.0

Başkan Yıldızkaya Özyurt ve Türktaciri'nde incelemelerde bulundu1

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya sel felaketinden etkilenen Özyurt (Kürtaciri) ve Türktaciri Mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Başkan Yıldızkaya Özyurt ve Türktaciri'nde incelemelerde bulundu1
  • 14 Haziran 2021, Pazartesi 2:59

Özyurt (Kürttaciri) ve Türktaciri Mahallelerinde yaşanan sel felaketinin ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu. 

Başkan Yıldızkaya'ya Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Köse ile  Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlu'da eşlik etti. 

- Yaralarımızı birlikte saracağız

Polatlı Belediyesi'nden yapılan açıklamada;  "Özyurt ve Türktaciri Mahallelerimizde sel felaketinden etkilenen kıymetli hemşehrilerimizi; Belediye Meclis Üyelerimiz, Muhtarlar Derneği Başkanımız Sayın Adem Köse ve Ziraat Odası Başkanımız Sayın Zekai Köseoğlu ile birlikte ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulunduk. Polatlı Belediyesi bütün gücüyle hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edecek, yaralarımızı birlikte saracağız."denildi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık