Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.6006
  • Euro 34.8371
  • GR ALTIN 2495.4
  • ÇEYREK 4105.8

13 Eylül Kutlamaları Koronavirüs Nedeniyle Yapılmayacak!

Sakarya Meydan Muharebesi'nin 99. yıl dönümüne Koronavirüs engeli, 13 Eylül Sakarya Zaferi Kutlamaları bu yıl pandemi nedeniyle yapılmayacak. Kutlama yerine ise resmi tören yapılacak.

13 Eylül Kutlamaları Koronavirüs Nedeniyle Yapılmayacak!
  • 14 Ağustos 2020, Cuma 16:36

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 sosyal hayatı olduğu gibi kültür ve sanat etkinliklerini de olumsuz etkiliyor. Her yıl düzenli olarak yapılan ve onbinlerce kişinin takip ettiği 13 Eylül Sakarya Zaferi kutlamalarının 99. Yıl dönümü pandemi dolayısıyla bu yıl kutlanmayacak. 

POHA Haber'in Polatlı Belediyesi yetkililerinden aldığı bilgilere göre; Sakarya Meydan Muhaberesi'nin 99. Yıl dönümü resmi törenle kutlanacak. Sakarya Zaferi'nin 100. yılı ise daha görkemli bir şekilde kutlanacağı belirtildi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık