Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.3141
  • Euro 35.0756
  • GR ALTIN 2278.2
  • ÇEYREK 3747.9

  • 07 Temmuz 2020, Salı 2:43
HamzaKabasakal

Hamza Kabasakal

Bak Sayın Müdürüm!

Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim Han'ın fermanına nail olmuş ve o dönem yeniçerilerinin çoğunluğuda Şeyhbızınlardan oluşmuştur. Yine Kurtuluş Savaşında destansı bir mücadeleye imza atan Haymana sayesinde Türkiye kurulmuştur, yine Haymana yüzyıllardır Türkü, Kürdü, Tatarı, Boşnağı ve Lazı ile hep bir arada kız alıp vererek yaşamıştır. Bunun yanında Haymana 15 Temmuz'da verdiği şehitler ve gaziler ile başta olmak üzere Polatlı'da emniyet mensuplarıyla birlikte koordineli çalışmasıyla FETÖ'cu alçakların darbe girişimine izin vermemiştir. 

Olay yeri perpa pazar yeridir, orada Çevik Kuvvet olmadan, kısıtlı imkanlara rağmen yaptınız müdahale takdire şayandır. Bu anlamda tüm emniyet güçlerimizi kutluyorum. Ancak, orada tüm olaylar kapanmış ve iki grup içerisinde olaya karışanlar gözaltına alınmışken, olayların büyümesi için olaya karışanlardan birinin dışarıda olması lazımken, siz terminalde hiçbir taşkınlık yapmadan oturan ve hiç bir şekilde sizlere karşılık vermeyen bu insanlara, bir defa büyük saygısızlık yaptınız. Bu insanları teröristen ayırmadığınızı, Haymana fobiniz olduğunu bir kez daha belli ettiniz. 'Sizi terörden alırım' demekle çok büyük yanlış yaptınız. 

Bir defa HDP'ye hiç oy çıkmayan ve her zaman AK Parti'nin 1. çıktığı milliyetçi bir Kürt köyünü terörle nitelendirdiniz ki; buna zaten kimse inanmaz. Çünkü bahsettiğimiz köyün insanları Recep Tayyip Erdoğan ve Süleyman Soylu sevdalısıdır. 

Şimdi sorarım size sayın Müdürüm; 

Menteşe olayında da, menteşelilere 'sizi terörden alırım' dediniz mi? 

Polis müdahaleye ne zaman başlar ve niçin başlar?

Neden bir devlet adamına yakışır bir şekilde giriş yapmadınız da, bir mafya edasıyla giriş yapma gereği duydunuz?

Haymana'ya karşı bir düşmanlığınız var mı? Varsa nedenini açıklar mısınız? 

Tek ortak özelliğimiz var, müdürüm bende Ankaragüçlüyüm... İyi ki de Ankaragüçlüyüm!

 

 

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


ALİ SÙTÇÚ ALİ SÙTÇÚ 07.07.2020 22:28

Helal olsun ABİM çok güzel konuşmuş

ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık