Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.3827
  • Euro 35.0559
  • GR ALTIN 2325.7
  • ÇEYREK 3827.2

"Yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz."

"Yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz."

  • 10 Ocak 2020, Cuma 0:55
Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Yıldızkaya mesajında şu ifadelere yer verdi. "Toplumumuzun gözü, kulağı ve sesi olarak; doğru ilkeli ve tarafsız haberleri bizlerle buluşturan basın mensuplarımızın 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin, her zaman ve her yerde büyük bir özveri ile bu şerefli mesleği icra eden basınımız; düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır.

Günümüzde Türk Basını; gazetecilik, televizyonculuk, radyo yayıncılığı, internet haberciliği gibi alanlarda önemli gelişmeler kaydetmiştir. Ülkemiz ve şehrimiz  gündemine ait gelişmeleri sıcağı sıcağına kamuoyuna aktararak toplumun haber alma ve bilgilendirme ihtiyacını karşılayan gazetecilik mesleği, sorumluluk, fedakarlık ve vicdan gerektiren, zor fakat onurlu bir meslektir. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.

Polatlı Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde şehrimizde bu önemli mesleği icra eden gazetelerimizin ve basın mensuplarımızın yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle; çalışmalarını büyük bir özveriyle devam ettiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. " dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık