Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.3151
  • Euro 35.1355
  • GR ALTIN 2278.6
  • ÇEYREK 3748.5

Uyuşturucuya Karşı 'Gardını Al' Polatlı

Altıntaş Spor Kulübü Taekwondo, Kick-Boks, Wushu ve Jimnastik dallarında Polatlı'daki çocuklara ve gençlere eğitim vermeyi sürdürüyor. Antrenör Serkan Altıntaş, madde bağımlılığına karşı 'Gardını Al Polatlı' projesiyle uyuşturucu batağındaki gençleri spora yönlendirmeyi hedefliyor.

Uyuşturucuya Karşı 'Gardını Al' Polatlı
  • 28 Şubat 2022, Pazartesi 12:40

Polatlı'da 3,5 yaş ve üstü çocuklar ile gençlere eğitim vererek Taekwondo, Kick-Boks, Wushu ve Jimnastik dallarında sporcu yetiştiren Altıntaş Spor Kulübü, madde bağımlılığına karşı 'Gardını Al Polatlı' projesiyle uyuşturucu batağındaki gençleri spora yönlendirmeyi hedefliyor.

Altıntaş Spor Kulübü Antrenörü Serkan Altıntaş, 150 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek şunları söyledi.

"Çocuklara ve gençlere hitaben bir çalışma sistemimiz var, çocukların küçük motorik, ince motorik kaslarını geliştirmek, kaba motorik kaslarını geliştirmeyi hedeflediğimiz bir antreman sistemlerimiz var. Ayriyetten Uluslararası'nda, Ankara'da ve Türkiye Şampiyona'sında ringlerde görev alabiliyoruz. Geniş çaplı bir kitleye sahibiz. Biz tamamıyla gençlerin, çocukların spor yapmasını öneriyoruz. Malumki madde bağımlıları ve madde satıcıları çoğunlukta, inşallah doğru yolu bulacaklar, bunu da spor ile bulacaklar." diye konuştu. 

"UYUŞTURUCUYA KARŞI 'GARDINI AL' POLATLI"

Madde bağımlılarına ilişkin bir proje üzerinde de çalıştıklarını ifade eden Serkan Altıntaş, "Biz madde bağımlısı kişilerin spor ile yeniden istediği hayata kavuşacaklarına inanıyoruz. Bu anlamda 1-7 Mart Yeşilay Haftası olduğu için "uyuşturucuya karşı 'Gardını Al' Polatlı" mesajıyla madde bağımlısı olan gençlerimizi topluma kazandırmayı hedefliyoruz. Sporun branşı, kategorisi ne olursa olsun kötü alışkanlıklardan uzaklaşmak adına sporun önemli bir araç olduğunu herkese göstereceğiz." dedi. 

- Altıntaş Spor Kulübü sporcularından Almira Atak: "Teknik taktik çalışıyoruz, kendimizi savunmayı öğreniyoruz. İlerdeki hedefim ülkemizi temsil edip, milli sporcu olmak ve altın madalyalarda getirmek.

- Altıntaş Spor Kulübü sporcularından Eren Sıraç Dönmez: Bende 4 senedir bu sporu yapıyorum, bu sporu yapmaktan mutluyum. Hedefim Türkiye Şampiyonalarına gitmek. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık