Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

Sıvı fermente gübre enjeksiyon makinası ilk olarak Polatlı'da kullanılacak!

Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü "Permakültür Tasarım Mekanizasyonu Uygulama Modeli" kapsamında sıvı fermente gübre enjeksiyon makinesi Polatlı'da çiftçilerin hizmetine sundu.

Sıvı fermente gübre enjeksiyon makinası ilk olarak Polatlı'da kullanılacak!
  • 08 Aralık 2021, Çarşamba 4:47

Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çiftçilere yönelik projeleriyle tarıma desteklerini sürdürüyor.

"Permakültür Tasarım Mekanizasyonu Uygulama Modeli" kapsamında Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Polatlılı çiftçileri sıvı fermente gübre enjeksiyon makinesiyle buluşturdu. Sıvı fermente gübre enjeksiyon makinası ilk olarak Polatlı'da kullanılacak. 

Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İlimizdeki tarım arazilerinde organik madde miktarının ve su tutma kapasitesinin artırılması amacıyla "Permakültür Tasarım Mekanizasyonu Uygulama Modeli" kapsamında döner bıçaklı toprak işleme ve havalandırma makinası organik madde miktarının arttırılması, girdi fiyatlarının azaltılması ve hayvansal orijinli sıvı fermente gübrelerin toprak altına enjekte edilmesi için de sıvı fermente gübre enjeksiyon makinesi tasarlanarak Polatlı'daki çiftçilerimizin kullanımına sunulmuştur. Deneme çalışmaları tamamlanan projelerin ilimiz geneline yaygınlaştırılması planlanmaktadır. Çiftçilerimize hayırlı olsun." denildi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık