Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.4991
  • Euro 34.775
  • GR ALTIN 2488.6
  • ÇEYREK 4094.1

Selami Ovacık'tan Salvolar!

CHP Ankara Büyükşehir ve Polatlı Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, "Kartaltepe Konutları'nda parasını ödeyip dairesine kavuşamayan vatandaşlarımızın olduğunu biliyoruz" dedi

Selami Ovacık'tan Salvolar!
  • 05 Nisan 2021, Pazartesi 12:48

Polatlı Belediye Meclisi'ne tartışmalar damga vururken, CHP Ankara Büyükşehir ve Polatlı Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, Polatlı Belediyesi'nin pandemi sürecinde başarısız bir süreç yönettiğini ifade etti. 

- Polatlı Belediyesi bu kadar yoksul bir belediye midir?

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir ve Polatlı Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, "Biliyorsunuz olumsuz sağlık koşullarını barındıran bir pandemi dönemini yaşıyoruz. Polatlı Belediyesi 2021 yılı bütçesinde sosyal yardımlara ayrılan 4 milyon 77 bin TL ödeneğin, 3 milyon 95 bin TL'si kullanılmış olup 981 bin TL ödenek iptal edilmiştir. Böylesine önemli bir dönemde bu yardımların tamamının yüzde 75’i kullanılmış oluyor. Yani 1 milyon TL'lik ödenek neden kullanılmamıştır? Bu bize göre büyük bir eksikliktir. Polatlı Belediyemizin bu anlamda çok cimri davrandığını söylemek durumundayım. Esnaflara kira yardımıyla ilgili yüzde 50'lik bir önerge verdiğimizde alay konusu olduk. Meclisimizde de yüzde 30 olarak geçmişti hatırlarsanız. Biz bu konuda başkanımızı çok samimi bulmuyoruz. Vatandaş geçim sıkıntısından inim inim inlerken neden ödenek harcanmamıştır? Polatlı Belediyesi bu kadar yoksul bir belediye midir?"

- Kartaltepe Konutları hakkında bir izahat bekliyoruz!

Ovacık'ın gündeminde Kartaltepe Konutları ve AVM'de vardı. Vatandaşların şikayetini meclis gündeminden dile getiren ve neden bitirilmediğiyle ilgili konuşan Selami Ovacık, "Yine başkanımızın vizyon projelerinden olan Kartaltepe konutları ve AVM ile ilgili kamuoyundan bize şikayetler geliyor, başkanımızdan bunun izahını istiyoruz. Parasını ödeyip dairesine kavuşamayan vatandaşlarımızın olduğunu biliyoruz." ifadelerini kullandı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir ve Polatlı Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, son olarak kamyoncuların arsa sorununun devam ettiğini, Polatlı Belediyesi'nin kamyoncuları mağdur ettiğini söyledi. 

- Kamyonculara uygun bir arsanın tahsis edin!

Ovacık konuşmasında şu ifadelere yer verdi. 

"Yine bir başka sorun kamyoncuların, kiralık arsa sorunları devam etmekte. Pandemiden önce de ekonomik kriz vardı, pandemiyle birlikte de tuz biber oldu bu sorun. Nakliyeciler zaten para kazanamazken buna rağmen onlarla görüşülmemesi, sorunlarının dinlenilmemesi, önemsenmemeleri çok doğru bir davranış değil. Bu konuda başkanımızın Kamyoncular Kooperatifi'ne ön ayak olarak uygun bir arsanın tahsis edilmesini sağlamasını bekliyorum. Yine galericilerle ilgili sorun da devam ediyor. Galericiler, özellikle traktör galericileri bir araya gelerek kooperatif adı altında arsa temin edilme talepleri de var. Neden Polatlı Belediyesi olarak onlara yardımcı olmayalım? Bu sorunu hep beraber çözelim. Yeni imalat alanlarına arsa temini yaparak onları hep birlikte ayakta tutalım diyorum.” diye konuştu. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık