Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5853
  • Euro 34.8122
  • GR ALTIN 2505.8
  • ÇEYREK 4123.0

Ramazan Evci'den POHA Haber'e Gazeteciler Günü Ziyareti!

Polatlı'nın sevilen isimlerinden MHP Polatlı Belediye Meclis Üyesi Ramazan Evci'den POHA Haber'e gazeteciler günü ziyareti!

Ramazan Evci'den POHA Haber'e Gazeteciler Günü Ziyareti!
  • 15 Ocak 2021, Cuma 20:51

Polatlı'da yaptığı çalışmalar ile herkesimin takdir ettiği ve sevilen isimlerden biri olan MHP Polatlı Belediye Meclis Üyesi Ramazan Evci, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla POHA Haber'i ziyaret etti. 

Evci, geçtiğimiz haftalarda anneannesi Cemile Gülez'i kaybeden POHA Haber İmtiyaz Sahibi Hamza Kabasakal'a başsağlığı dilerken, gazeteciler gününüde kutladı. 

"RAMAZAN EVCİ POLATLI'NIN BİR DEĞERİDİR"

POHA Haber İmtiyaz Sahibi Hamza Kabasakal, Ramazan Evci'nin ziyareti için teşekkür ederken şunları söyledi.

"Ramazan ağabey Polatlı'nın herkesimi tarafından sevilen ve sayılan bir kişiliktir. Polatlı'nın bir değeridir, bizimde değerli bir büyüğümüzdür. Ben sevgili ağabeyim Ramazan Evci'ye bu nazik ziyareti için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

EVCİ: POHA HABER MAZLUMLARIN VE MAĞDURLARIN SESİ OLUYOR!

POHA Haber'in Polatlı'da olan biten herşeyi duyurduğunu ve başarılı bir gazetecilik yaptığını belirten MHP Polatlı Belediye Meclis Üyesi Ramazan Evci, "Ben Hamza Kabasakal kardeşime öncelikle bu güzel sözlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sıkı bir POHA Haber okuyucusu olarak, kendilerini başarılı buluyorum. Ve başarılarınızında artmasını temenni ediyorum. Rabbim kaleminizi doğruluktan ayırmasın, mazlumların ve mağdurların sesi oluyorsunuz ve bu da bizi çok mutlu ediyor." dedi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık