Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.3546
  • Euro 34.9646
  • GR ALTIN 2325.5
  • ÇEYREK 3823.9

Polatlılılar, zaferin 100. yılında meşaleler ile Sakarya Zafer Anıtı'na yürüyecek!

Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. Yıl dönümü kutlamalarını ecdadın emanetine yakışır birbirinden farklı etkinliklerle sürdüren Polatlı Belediyesi tarafından Meşaleli 100. Yıl Zafer Yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Polatlılılar, zaferin 100. yılında meşaleler ile Sakarya Zafer Anıtı'na yürüyecek!
  • 03 Eylül 2021, Cuma 1:03

5 Eylül Pazar Günü saat 20.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak olan Meşaleli 100. Yıl Zafer Yürüyüşü Sakarya Zafer Anıtı’nda son bulacak. Meşaleler, bayraklar ve marşlar eşliğinde 13 Eylül Sakarya Zaferi coşkusunun yaşanacağı yürüyüşün ardından Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; Sakarya Zafer Anıtı’nda vatandaşlara seslenecek. Yüzlerce Polatlılının katılımıyla çoşkuyla gerçekleştirilecek olan yürüyüş; 13 Eylül tarihine kadar sürecek olan kutlamalara renk katacak.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ 100 YIL COŞKUSUNA ORTAK OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konuya ilişkin açıklamasında; “Kahraman ecdadımızın emanetine yakışır etkinliklerle kutladığımız Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. Yıl dönümünde şüheda torunu kıymetli hemşehrilerimizle birlikte meşalelerimiz ve bayraklarımız eşliğinde zafere yürüyeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi Polatlı Sakarya Zaferimizin 100. Yıl coşkusuna ortak olmak için meşaleli zafer yürüyüşümüze davet ediyorum.” Cümlelerine yer verdi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık