Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5095
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

Polatlı'da toprak yüzeyde oluşan yarıklar tedirgin ediyor!

Konya'dan sonra Polatlı'da oluşan obruğun ardından meydana gelen yüzey yarıkları Polatlı çiftçisini tedirgin ediyor. Yetkililer yüzey yarıklarının bölgede son yıllarda yer altı su seviyesinin hızla çekilmesinden kaynaklandığını bildirdi.

Polatlı'da toprak yüzeyde oluşan yarıklar tedirgin ediyor!
  • 18 Eylül 2021, Cumartesi 22:45

Polatlı'ya bağlı Hacıosmanoğlu Mahallesi'nde bir tarlada geçtiğimiz hafta meydana gelen obruğun ardından bu defa aynı mahallenin farklı bir bölgesinde yüzey yarıkları oluştu. Oluşan yüzey yarıklarının ardından Hacıosmanoğlu Mahallesi ile çevre mahalleler tedirgin oldu. Yetkililer oluşan yüzey yarıklarının bölgede son yıllarda yer altı su seviyesinin hızla çekilmesinden kaynaklandığını bildirdi.

DEPREMİN HABERCİSİ OLABİLİR

Öte yandan 2004 yılında Haymana'da meydana gelen 4.1 şiddetindeki depremden önce oluşan yüzey yarıklarının Polatlı'da da oluşması bir depremin habercisi olabileceği yönünde olduğuda konuşuyor. 

YETKİLİLER: YER ALTI SULARI ÇEKİLİYOR

Uzmanlara göre; Oluşan yarıklar ve ortaya çıkan yüzey kırığının, bölgede son yıllarda yeraltı su seviyesinin hızla çekilmesi nedeniyle oluştuğu yönünde... 

Vatandaşlar; Hacıosmanoğlu Mahallesi'nde oluşan yarık ve ortaya çıkan yüzey kırığı ile ilgili Ankara İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün çalışma ve ileriye dönük bilgilendirme yapmasını istiyor.

BİR YÜZEY KIRIĞIDA SİNANLI'DA OLUŞTU!

Öte yandan aynı bölgede Sinanlı Mahallesi'nde de bir tarla da yüzey kırığının oluştuğu öğrenildi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık