Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9778
  • GR ALTIN 2325.5
  • ÇEYREK 3826.0

Polatlı'da sokak köpekleri bu defa çocuklara saldırdı!

Polatlı'da daha önce işe giden genç kadına saldıran sokak köpekleri bu defa 2 kardeşe saldırdı.

Polatlı'da sokak köpekleri bu defa çocuklara saldırdı!
  • 18 Ekim 2020, Pazar 18:59

Polatlı'da son günlerde vatandaşlara sokak köpeklerinin saldırısı artarken, Şentepe Mahallesi'nde 2 çocukta bu saldırılardan nasibini aldı. 

Olay; 13.00 sularında Şentepe Mahallesi Barış Manço Caddesi üzerinde meydana geldi. 

6 yaşındaki Semih E. ile 9 yaşındaki Sevim E. oyun oynamak için çıktıkları cadde üzerindeki 5 köpeğin saldırısına uğradı. Yoldan geçen vatandaşlar tarafından kurtarılan çocuklar büyük korku yaşarken, köpeklerin saldırısından yara almadan kurtuldukları öğrenildi. 

Aileler çok sayıda sokak hayvanlarının ilçede olduğunu belirterek yetkililerin bu konuda acil harekete geçmesi istediler. 

"Bizlerde çok korkuyoruz"

oğlunun ve kızının köpeklerin saldırısına uğradığını belirten baba Yılmaz E., “Biz sokak köpeklerini seviyoruz, bu sokaklar onlarında hakkı ama bugün benim çocuğum yarın başkasının çocuğu kimsenin canı yanmadan yetkililer harekete geçsin. Yarın kötü sonuçlar doğabilir, bizler artık sürü halinde gezen sokak köpeklerinden korkar olduk. Çok şükür çocuklarımda bir yara felan yok ama çok büyük korku yaşamışlar.” dedi. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık