Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5095
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

Polatlı'da Millet İttifakı Gençleri Anneler Günü'nde şehitlerimizin annelerini unutmadı!

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Yağlıkara ve İYİ Parti Polatlı Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Hilmi Alpoğlu Ramazan Bayramı, Kandil ve Anneler Günü vesilesiyle şehit ve gazi ailelerine ziyaretlerde bulundular.

Polatlı'da Millet İttifakı Gençleri Anneler Günü'nde şehitlerimizin annelerini unutmadı!
  • 10 Mayıs 2021, Pazartesi 4:22

Anneler Günü vesilesi ile CHP Gençlik Kolları ve İYİ Parti Gençlik Kolları şehit annelerine ziyarette bulunarak bu anlamlı günü taçlandırdı. Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Yağlıkara ve İYİ Parti Polatlı Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Hilmi Alpoğlu ziyaret ettikleri şehit ailelerine çiçek ve Türk Bayrağı hediye ettiler.  

“YILIN BİR GÜNÜNÜ ANNEMİZLE İLGİLİ ANILARLA DOLDURALIM” 

Konu hakkında açıklama yapan CHP Polatlı Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Yağlıkara, millet ittifakı olarak her zaman annelerimizin ve şehit annelerimizin yanlarında olacağımıza söz veriyoruz. “Dünyada anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevginin olmadığını söyleyen Yağlıkara yılın bir gününü annelerimize ayırarak o günü annelerimizle ilgili anılarla doldurmamız gerektiğini kaydetti. Böylece annelerimize olan sevgi borcumuzu ödeyelim” diyen Yağlıkara “Bizleri tek, karşılıksız sevebilen annelerimizin anneler gününü de kutluyorum” dedi. Tüm dünyada olduğu gibi kutsal varlıklarımız, var oluş sebebimiz olan annelerimiz için bugün çok özel bir gündür. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’in annesini rahmetle anıyor, bütün annelerin anneler gününü kutluyorum” ifadelere yer verdi. 

ALPOĞLU;” CENNET ANNELERİMİZİN AYAKLARININ ALTINDADIR” 

Konu ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Polatlı Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Hilmi Alpoğlu ise şu ifadelere yer verdi. Alpoğlu” Tüm zorluklara göğüs geren, çocuklarına iyiliği, dürüstlüğü, doğruluğu, güzel ahlakı öğreten annelerin kıymetinin çok iyi bilinmesini gerektiğini anımsatan Kendirli, "Onları sadece Anneler Günü'nde anmak asla kâfi değildir. Bir ömür boyunca, of bile demeden, annelerimize olan sevgi ve saygı göstermek onların evlatları olarak hepimizin üzerine düşen sorumluluktur." ifadelerini kullandı. Alpoğlu mesajında, şefkat yuvası ve güvenli bir liman olan annelerin her zaman baş tacı olduğunu kaydetti. "Cennet annelerin ayakları altındadır" hadis-i şerifini hatırlatan Alpoğlu, şöyle devam etti:" Üzerimizdeki haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz annelerimiz, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuk ve gençlerimizin duygularının, düşüncelerinin ve karakterlerinin şekillenmesinde temel rol üstlenmektedir. Annelerimizin, ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanması, mutlu ve huzurlu olmaları, hayat şartlarının iyileştirilmesi hususunda yılmadan çalışmayı sürdüreceğiz. Başta şehit anneleri olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık