Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5406
  • Euro 34.8101
  • GR ALTIN 2493.4
  • ÇEYREK 4104.4

Polatlı'da lokantadan yağ çalan hırsızlar her yerde aranıyor!

Polatlı'da bir işyerine giren hırsızlar, 5,200 TL ile yağ çalarak kayıplara karıştı.

Polatlı'da lokantadan yağ çalan hırsızlar her yerde aranıyor!
  • 01 Aralık 2021, Çarşamba 15:47

Polatlı Gülveren Mahallesi Sanayi Sitesi Fırat Caddesi üzerinde bulunan bir lokantanın camını kırarak içeri giren hırsızlar, yağ, tavuk, kıyma ve kasada bulunan 5,200 TL parayı çalarak kayıplara karıştı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLA

Sabah işyerine gelen Mehmet Öner durumu fark etmesinin ardından polise haber verdi. 

İş yerine gelen polis ekiplerinin hırsızı yakalamak için çalışması sürüyor. 

"SANAYİ ESNAFI OLARAK TEDİRGİNİZ"

İş yeri sahibi Mehmet Öner, 10 günde iki defa hırsızlık olayının yaşandığını belirtti. Öner yaşanan  hırsızlık olaylarından bıktığı ifade ederek şunları söyledi. 

"Hırsızlar ikinci defa dükkanımı soydular, bıktık. Arkadan camı kırmışlar, kasada bulunan 5,200 TL parayı ve yağ, tavuk, kıyma gibi erzakları çalmışlar. Sanayi esnafı olarak bu hırsızlardan tedirginiz." diye konuştu. 

DEVA Partisi Polatlı İlçe Sekreteri Cevdet Bulat'ta hırsızlığın yaşandığı lokantayı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 

"HIRSIZLIĞIN BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ OLMAZ"

Bulat, son günlerde hırsızlık vakalarının arttığını artık, hırsızlıkların gıda üzerinde yaşandığını ve bu da insanların çaresizliğini gösterdiği ifade etti. 

DEVA Partili Bulat, "Hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz, lokanta esnafımız burada mağdur, inşallah faillerin en kısa sürede bulunup, gereğinin yapılacağını ümit ediyoruz. Esnaf kardeşimizede geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


iboccan iboccan 01.12.2021

hırsızlıgın buyugu kucugu olmaz demiş deva partisi akpnın caldıhıda buyuk bişey olmaz ozaman

yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık