Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.3752
  • Euro 35.0414
  • GR ALTIN 2325.3
  • ÇEYREK 3826.3

Polatlı'da Koronavirüs'e yakalanan iki hasta isyan etti!

Polatlı'da Covid-19'a yakalanan iki hasta durumlarının ağır olduğunu ve hiç bir sağlık ekibinin tedavi için gelmediğini iddia etti.

Polatlı'da Koronavirüs'e yakalanan iki hasta isyan etti!
  • 19 Ağustos 2020, Çarşamba 14:12

Çin'in Wuhan kentinde ilk ortaya çıkan yeni tip Koronavirüs (COVİD-19) tüm Dünya'da etkisini göstermeye devam ediyor. İlçemiz Polatlı'da Koronavirüs'ün son zamanlarda arttığı ve risk bölgesi olan ilçeler arasında girdi. Hızla artış gösteren virüs ile ilgili evlerinde izalosyona alınan vatandaşların tedavilerine evlerinde devam edilirken, Polatlı'da durumu ağırlaşan 2 hastanın sosyal medya hesaplarından yapmış oldukları paylaşımlar dikkat çekti.

"MEZARDA İŞLEM YAPACAKLAR HERALDE" 

Polatlı'da mezar taşı yapan Mezarcı İdris Usta sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda;

"Covid-19 hastasıyım, 5 gündür dışarı çıkmam yasak, hastaneden arayıp soran yok. Bugün sağlıkçılar geldi. Durumum vahim görüldü ve sevk yazıldı. Acil Ambulans gelip götürecekti. Halen ortalıkta kimse yok. Mezarda gerekli işlemi yapacaklar heralde" diyerek isyan etti. 

"BANA BİR ŞEY OLURSA SORUMLUSU POLATLI SAĞLIK EKİBİDİR"

Bir diğer vakaya yakalan hasta ise Ercan Mangaldağ ise ölüme terk edildiklerini söyleyerek, "8 gündür karantinadayım, bu hastalık şiddetlenerek devam ediyor. Sağlık çalışanı arayıp sormamıştır. Bana bir şey olursa bunun sorumlusu Polatlı sağlık ekibidir." dedi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 2 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık