- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş

- 29 Ağustos 2020, Cumartesi 14:54
- A-
- A+
- 9486 kez okundu
Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm Dünya'yı etkisi altına alan Koronavirüs vakalarındaki artış devam ediyor. Polatlı'da yaşanan virüs vakaların artışından sonra Polatlı 'riskli bölge' listesine girmişti. Daha önce Sarıoba, Beyceğiz, Ömerler, Yeniköseler, Beylikköprü, Beşköprü, Özyurt, Yağcıoğlu, Hacımusa, Sincik, Yeşilöz, Karabenli, Türkkarsak, Sivri, Karapınar, Karahamzalı, Yağmurbaba, Yaralı, Babayakup, Şabanözü, Kızılcakışla, Karailyas ve Müslüm olmak üzere 23 köyümüzde görülen Koronavirüs bu defa 7 köyümüzde daha görüldü.
* BASRİ'DE VİRÜS YENİDEN HORTLADI
POHA Haber'in Sağlık Bakanlığı Hayat Eve Sığar Uygulamasından derlediği bilgilere göre; 7 yeni köy Üçpınar, Basri, Gençali, Yıldızlı, Sinanlı, İnler ve Olukpınar'da da Koronavirüsü ortaya çıktı.
TİGEM'DE HARİTADA YERİNİ ALDI!
Polatlı Tarım İşletmeleri TİGEM'de de Koronavirüs vakasının ortaya çıkmasının ardından Hayat Eve Sığar Uygulamasındaki haritada yerini aldı.
Polatlı'da Koronavirüs görülen toplam köy sayısı 30 olurken, merkez mahallelerde en fazla artış Gazi Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Şentepe Mahallesi'nde olurken, Cumhuriyet Mahallesi 'yüksek risk' taşıyan mahalle olarak öne çıkıyor.






Etiketler: Koronavirüs Polatlı
HABERE YORUM YAZIN

-
Koronavirüs aşısının uygulama kuralları açıklandı
-
Ankara'da korona hastası halay çekerken bulundu
-
Avrupa'da mutasyona uğramış korona paniği
-
Sağlık Bakanlığı'ndan karantina süresinin kısaltılması ile ilgili yeni açıklama
-
Karnındaki bebeğiyle koronavirüsü yendi!
-
Koronavirüs bir aileyi yok etti
-
Polatlı'da Koronavirüs artışı devam ediyor!
-
Sağlık Bakanlığı, koronavirüs ilaçlarının doğru kullanımı için broşür hazırladı