Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5458
  • Euro 34.8048
  • GR ALTIN 2472.3
  • ÇEYREK 4075.2

Polatlı'da Koronavirüs vakası görülen köy sayısı 23 oldu!

Polatlı'da Koronavirüs vakaları artmaya devam ediyor. Merkez başta olmak üzere daha önce 17 olan köy sayısı 23 oldu.

Polatlı'da Koronavirüs vakası görülen köy sayısı 23 oldu!
  • 15 Ağustos 2020, Cumartesi 11:34

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm Dünya'yı etkisi altına alan Koronavirüs vakalarındaki artış devam ediyor. Polatlı'da yaşanan virüs vakaların ardından 'riskli bölge' listesine girmişti. Daha önce Sarıoba, Beyceğiz, Ömerler, Yeniköseler, Beylikköprü, Beşköprü, Özyurt, Yağcıoğlu, Hacımusa, Sincik, Yeşilöz, Karabenli, Türkkarsak, Sivri, Karapınar, Karahamzalı ve Yağmurbaba olmak üzere 17 köyümüzde görülen Koronavirüs bu defa 6 köyümüzde daha görüldü. 

* KORONAVİRÜS GÖRÜLEN 6 KÖY

POHA Haber'in Sağlık Bakanlığı Hayat Eve Sığar Uygulamasından derlediği bilgilere göre; Koronavirüs vakası görülen 6 köy Yaralı, Babayakup, Şabanözü, Kızılcakışla, Karailyas ve Müslüm oldu. 

EN FAZLA ARTIŞ GÖSTEREN KÖY BEŞKÖPRÜ!

Koronavirüs vakalarında en fazla artış gösteren köy ise Polatlı'da Beşköprü ve Karapınar olurken, daha önce Koronavirüs vakası görülen Basri Mahallesi'ndeki vakanın iyileşmesinin ardından köy listeden çıkarıldı. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 1 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık