Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5324
  • Euro 34.9561
  • GR ALTIN 2439.6
  • ÇEYREK 4013.2

Polatlı'da hurdacılık adı altında esrar yetiştirip, satan torbacı yakalandı!

Polatlı'da hurdacılık yapan A.K isimli torbacı, evinin bahçesindeki hurdaların içerisinde esrar yetiştirip satıyordu. Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince yakalandı.

Polatlı'da hurdacılık adı altında esrar yetiştirip, satan torbacı yakalandı!
  • 12 Ekim 2020, Pazartesi 14:48

Polatlı Yenimahalle'de bir evde yapılan aramada 119 kök kenevir bitkisi ve  satışa hazır 4 kg'a yakın esrar ele geçirildi.

HABERİN VİDEOSU

 

119 KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ!

Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle'de bir evde esrar yetiştirildiği ihbarı üzerine harekete geçti. Hurdacılık yapan A.K isimli şahısın ikametgahına operasyon yapan polisler evde satışa hazır 4 kg'ya yakın esrar geçirirken, hurdaların arasında yetiştirdiği 119 kök kenevir bitkisi ile birlikte 1 adet av tüfeği ve kuru sıkı tabanca ile yakalandı. 

TUTUKLANDI!

Gözaltına alınan A.K, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, esrarı hurdaların arasında yetiştirerek sattığını itiraf etti. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık