- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
Emekli öğretmen Hasan Özkan (68) ile eşi Nebahat Özkan (67), Ankara'daki oğullarını ziyarete giderken Polatlı-Sivrihisar yolunda yaptıkları kazada hayatlarını kaybetti.
Kaza, Sivrihisar-Polatlı kara yolunda meydana geldi. Bursa'daki çeşitli okullarda idarecilik yapan, 1'i kız 1' i erkek 2 çocukları olan emekli öğretmen çift Hasan Özkan ile emekli Nebahat Özkan, Ankara'daki oğullarını ziyaret için yola çıktı. Hasan Özkan, Sivrihisar-Polatlı yolu üzerine geldiği sırada, 16 AJA 737 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil, boş arazideki bir evin duvarına çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.
İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Nebahat ve Hasan Özkan, ağır yaralı olarak kaldırıldıkları Hastane'de doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.






Kaynak:
POHA Haber
HABERE YORUM YAZIN

-
Polatlı'da 5 gündür kayıp olan Ceren'den sevindiren haber!
-
Beton mikserine arkadan çarpan motosikletli sürücü hayatını kaybetti!
-
Ankara'da doğalgaz patlaması: 1 kişi hayatını kaybetti! Patlamanın nedeni araştırılıyor...
-
Polatlı'da köpeğe çarpmamak için şarampole uçan otomobil patladı!
-
Polatlı'da eve giren erkek hırsızlar polisin sıkı takibi sonucu yakalandı!
-
Polatlı'da otomobilin çarptığı minibüs devrildi!
-
Polatlı'da babasına kızan şahıs otomobili yaktı!
-
Polatlı'da 16 yaşındaki Ceren'den haber alınamıyor!