Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5089
  • Euro 34.7955
  • GR ALTIN 2492.5
  • ÇEYREK 4100.8

Polatlı'da bir koyunu 3 kişi çaldı... Jandarma koyun hırsızı 3 kişiyi yakaladı!

Polatlı Üçpınar Mahallesi'nde bir adet küçükbaş hayvan çalan ve Malıköy Mahallesi'nde bir şantiye hırsızlık yapan toplamda 4 şüpheli yakalandı.

Polatlı'da bir koyunu 3 kişi çaldı... Jandarma koyun hırsızı 3 kişiyi yakaladı!
  • 21 Nisan 2022, Perşembe 2:37

Ankara'da Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Jandarma Asayiş Timleri, faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik çalışmalarda 13-19 Nisan tarihleri arasında 16 operasyon gerçekleştirdi. 

Yapılan operasyonda 12 Nisan tarihinde Malıköy Mahallesi'nde şantiyeye hırsız girmesi sonucu S.Ç. isimli şüpheli bir şahıs hakkında adli işlemler başlatıldı.

Yine aynı gün Polatlı İlçesi Üçpınar Mahallesi'nde bir adet küçükbaş hayvan çalınması üzerine JASAT ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İncelemeler sonucunda hırsızlığı M.A., A.D. ve S.E. adlı şahıslar tarafından gerçekleştirildiği tespit etti ve şüpheli şahıslar hakkında adli işlemler başlatıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık