Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5449
  • Euro 34.8771
  • GR ALTIN 2478.7
  • ÇEYREK 4079.9

POL-YAD'dan öğrencilere çanta ve kırtasiye yardımı

Polatlı Sosyal, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (POL-YAD) tarafından 50 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

POL-YAD'dan öğrencilere çanta ve kırtasiye yardımı
  • 07 Eylül 2021, Salı 19:44

Polatlı Sosyal, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (POL-YAD) Başkanı Erdoğan Bircan yaptıkları çalışmalar kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere mensup öğrencileri belirlediklerini belirterek, "Polatlı merkezde belirlediğimiz ve yönetimimizin aldığı karar doğrultusunda, 50 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttık. Özellikle Polatlı'da ekonomik durumu iyi olmayan ailelerimizi seçerek 50 öğrencimize çanta, kırtasiye ve bunun yanında okul forması verdik. POL-YAD'ın yardıma muhtaç ailelere sürekli destekte bulunduğunu ve bundan sonra da her türlü yardımı yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız." dedi

 

Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık