Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.3141
  • Euro 35.0756
  • GR ALTIN 2278.2
  • ÇEYREK 3747.9

Okullardaki tüm etkinlikler iptal edildi

Milli Eğitim Bakanlığı, resmi ve özel okullardaki tören, müsabaka, yarışma gibi etkinliklerin tedbir amaçlı iptal edildiğini duyurdu.

Okullardaki tüm etkinlikler iptal edildi
  • 19 Kasım 2021, Cuma 21:38

Koronavirüs tedbirleri kapsamında açılan okullarda, yüz yüze eğitim devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Dünya Sağlık Örgütü'nün koronavirüsün hızla yayıldığı açıklamalarını işaret ederek, okullarda alınan yeni tedbirleri açıkladı.

Türkiye'deki ilgili makamlar tarafından gerekli koruma ve kontrol tedbirlerinin alındığı, bakanlığa bağlı okulların bilgilendirildiği ifade edildi.

"RESMİ VE ÖZEL OKULLARDA TÜM ETKİNLİKLER İPTAL EDİLDİ"

Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklamada "Bu kapsamda virüsün etkilerinden korunmak amacıyla resmi ve özel okullarda, toplantı, çalıştay, sempozyum, , konferans, ödül töreni, spor müsabakası gibi sosyal etkinlikler tedbiren iptal edilmiştir" dedi.

Valilikler ve il milli eğitim müdürlüklerinden konuyla ilgili gerekli tedbirleri alması istendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık