Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5371
  • Euro 34.635
  • GR ALTIN 2499.1
  • ÇEYREK 4113.9

Mürsel Yıldızkaya ve Muhtar Esra Bilgiç arasında 'neden çağrılmadım' tartışması

Polatlı Yenimahalle E-90 karayolu üzerinde bulunan Dörtyol mevkindeki dükkan ve binaların tek tip boyanması ile düzenlemesine ilişkin yapılan toplantıya çağrılmadığı söyleyen Yenimahalle Muhtarı Esra Bilir Bilgiç, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'ya 'niye çağrılmadım' diyerek tepki gösterdi.

Mürsel Yıldızkaya ve Muhtar Esra Bilgiç arasında 'neden çağrılmadım' tartışması
  • 19 Haziran 2020, Cuma 23:47

Polatlı Yenimahalle E-90 karayolu Dörtyol mevkinde bulunan dükkan ile binaların tek tip boyanması ve düzenlenmesi için bina sakinleri başta olmak üzere esnaflar ile toplantı yapan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ile Yenimahalle Muhtarı Esra Bilir Bilgiç arasında 'niye çağrılmadım' tartışması yaşandı. 

BİLGİÇ, "BU SAYGISIZLIK"

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'nın önünü kesen Yenimahalle Muhtarı Bilgiç, "Toplantıya muhtar olarak neden ben çağrılmadım, bu saygısızlık, kırıldım başkanım" diye tepki gösterdi. 

YILDIZKAYA, "SAYGISIZLIK KELİMESİ DOĞRU BİR İFADE DEĞİL"

Saygısızlık kelimesine öfkelenen Başkan Yıldızkaya, Muhtar Bilgiç'e, "Kırılmak ayrı ama saygısızlık ifadesi doğru bir ifade değil" dedi. Başkan daha sonra yanına çağırdığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Kurt'a dönerek, "Murat niye çağırmadın?" diye sordu.

Yenimahalle Muhtarı Esra Bilir Bilgiç, "Burada bir çalışma yapılıyorsa, biz birlikteyiz başkanım" diye tepkisini sürdürdü.

Başkan Yıldızkaya, "Unutulmuş, ilk defa böyle bir şey oluyor Esra niye bunda abartıyorsun" dedi. 

İŞTE O VİDEO

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Başkana hesap sormaya hakkı yok Başkana hesap sormaya hakkı yok 20.06.2020

Belediye başkanının işi gücü yok seni arayıp toplantıyamı çağıracak burada suçlu bu organizeyi ypan birimde başkana niye bu kadr saygısız bir üslupla tepki gösteriyorsn muhtar hnım

Başkan Gereken Cevabı Vermiş Başkan Gereken Cevabı Vermiş 20.06.2020

Mürsel Başkan Gerekeni Orada En İyi Şekilde Hanım Efendiye Söylemiş Burada Başkan Haklı Hanım Efendi Önce Karşısındaki Kişiyle Nasıl Konuşulacağını Öğrensin

Mustafa Mustafa 20.06.2020

Başkan yinede özür diliyor helal olsun

Songül Çetin Songül Çetin 20.06.2020

bir defa muhtarın başkana olan tavrı çok yanlış bunun yanında belediye başkanı bu tür toplantılarda kimin davet edildiğini edilmediğini bilecek diye bir kaidede yok, muhtar hanım önce mahallesinde böyle güzel bir hizmet yapıldığı için belediye başkanına orada saygısız demek yerine önce bir teşekkür etseydi. not bu arada mürsel yıldızlkaya taraftarı değilim oy da vermedim

hasan hasan 20.06.2020

muhtar haklı herkesboş konuşuyo ada secilmiş biri çağırılması gerekir

hüseyin hüseyin 20.06.2020

Sayın başkanı sabrından Dolayı kutluyorum muhtarı da saygısızlığın dan dolayı kınıyorum belediye başkanına laf yetiştireceğine mahallede neler olup bittiğini takip etmeli muhtar dediğin. Bilgisi yetmiyorsa Gazi muhtarımız dan ders alsın biraz

Haymanalı Haymanalı 20.06.2020

Çok ayıp herkez kendini dev aynasında görüyor ama sorsam polatlı için uyumuyoz derler

yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık