- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş

- 04 Ekim 2020, Pazar 17:46
- A-
- A+
- 2162 kez okundu
MHP'li Milletvekili Erkan Haberal'ın şoförünün bir belediye personeline çarptığı olayla ilgili tartışmalar sürüyor. Şoför, araç geçişinin yasak olduğunu belirten görevliye 'yanlışlıkla' çarptığını savunsa da bu açıklama inandırıcı bulunmamıştı.
Bugün bir başka MHP'li Milletvekili Baki Ersoy, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alarak özür dilemesi gerekenin Yavaş olduğunu söyledi. Ersoy hızını alamayarak "Saygısızlık yapıldığı anda ezer geçeriz bunu da böyle bil" sözleriyle Yavaş'ı tehdit etti.
MHP'li Vekilin Şoförü Makam Aracıyla Bilerek Belediye Personelini Ezmişti!
Dün Ankara’da eski bakan Zeki Ergezen'in cenazesine katılmak üzere camiye gelen MHP Milletvekili Erkan Haberal’ın şoförü, aracın bahçeye geçişinin yasak olduğunu belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi personeline çarpmıştı.
Olayın ardından açıklama yapan MHP Milletvekili Erkan Haberal, "Maksatlı, kötü niyetli ve provakatif ANFA görevlisi olayın yegane sorumlusudur" diyerek aracın çarptığı görevliyi suçlamıştı.
Konuyla ilgili paylaşım yapan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise olay üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı tehdit etti.
Mansur Yavaş'ı tehdit eden vekile tepkiler!






Kaynak:
POHA Haber
HABERE YORUM YAZIN

-
Halk Ekmekten 8 Mart Kadınlar Günü Kutlaması
-
İşten çıkarma kısıtlaması 2 ay daha uzatıldı
-
Başkan Yıldızkaya ve eşi Şaduman Yıldızkaya, kadınlara karanfil dağıttı
-
Başkan Avcı: Tüm devrimci ve ilerici kadınlarımızı saygıyla anıyorum
-
Özcan Köklü Polatlı Belediye Meclis Üyesi oluyor!
-
Polatlı Belediye Meclis Üyesi Sırrı Arpaç, meclis üyeliğinden istifa etti
-
Başkan Yıldızkaya: Kadınlarımız hayatın temelini oluşturmuşlardır
-
Kaymakam Bulacak: Polatlı'da artış yok ama dikkat etmeye devam edelim!