- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın özel hastanede kanser tedavisi gören kardeşi Sabri Yavaş, bu sabah yaşamını yitirdi. Sabri Yavaş için Beypazarı Cemil Ercan Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazına müteakip yapılan cenaze törenine, Mansur Yavaş’ın yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'nin genel başkan yardımcıları Muharrem Erkek ve Veli Ağbaba, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Ankara Valisi Vasip Şahin, CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve daha birçok siyasetçi katıldı.
KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER, MANSUR YAVAŞ’A TAZİYELERİNİ İLETTİ
Kılıçdaroğlu ve Akşener de Mansur Yavaş’a taziye dileğinde bulundu. Sabri Yavaş, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Beypazarı Şehir Mezarlığı’nda defnedildi.
NİKAHINI AĞABEYİ KIYMIŞTI
Mansur Yavaş 2019 yılında kardeşi Sabri Yavaş'ın nikahını kıymıştı. Mansur Yavaş'ın küçük kardeşi Sabri Yavaş, 31 Mart'ta CHP Güdül Belediye Başkan Adayı olan Sevilay Akyüz'le evlenmişti.






Kaynak:
POHA Haber
HABERE YORUM YAZIN

-
Polatlı Belediyesi Asfaltlama ve Kaldırım Yenileme Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor!
-
Mürsel Yıldızkaya: Vatandaş 16 yıl beklemiş, bir 16 yıl da siz bekletmeyin
-
Tunceli'de terör örgütüne ait sığınaklarda çok sayıda malzeme ele geçirildi
-
Antalya'da 4.1 büyüklüğünde deprem
-
Mansur Yavaş Müjdeyi Verdi: ABB Çocuk Etkinlik Merkezlerinin Sayısı 17'ye Çıkıyor!
-
Başkan Yıldızkaya, ittifak ortağı AK Parti'ye tepki gösterdi!
-
Avukat Esin Saldır: İstifa öncesi başka işe girmek yasaya aykırı değil!
-
Hacı Bektaş-ı Veli'nin kabri Polatlı'da mı?