Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

İlhami Teke'nin yönetimi belli oldu!

Aysel Demir'in istifası sonrası AK Parti'nin Kurucu İlçe Başkanı İlhami Teke yeniden İlçe Başkanı olarak atanmıştı. Teke yönetimini oluşturarak ilk toplantısını yaptı.

İlhami Teke'nin yönetimi belli oldu!
  • 03 Ocak 2024, Çarşamba 15:41

Merakla beklenen AK Parti'nin Polatlı yönetim kadrosu belli oldu. 

AK Parti Polatlı İlçe Başkanlığına 2. defa atanan Kurucu Başkan İlhami Teke, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz Aralık ayında AK Parti Genel Merkezinin atadığı İlhami Teke, 2001 yılında partinin kuruluşuyla birlikte kurucu başkan olarak yürüttükleri çalışmalarla partilerini iktidara taşıdıklarını, ikinci döneminde de bu başarı çıtasını yeni zirvelere taşıyacaklarını söyledi.

Polatlı sevdalısı nitelikli yönetim kurulu listesiyle hemşehrilerine hizmet edeceklerini belirten Teke, ‘’ilçemizde yaşayan 150 bin kişinin tamamı bizim hemşerimiz, kardeşimiz. Biz Polatlımızı tüm hemşerilerimizle birlikte el birliği, güç  birliği yaparak örnek, lider şehir haline getireceğiz.  Şehrimize yakışanı getirecek, onlara en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Cumhur ittifakı olarak seçimlere hazırız. İnşallah Polatlı’yı kazanacağız, Ankara’yı alacağız. Merkezi iktidarımızla birlikte şehrimize yapılması gereken  yatırımların tamamı için güç birliği içerisinde çalışacağız. Polatlı bizim. Polatlı için bir fikrim var diyen herkesle görüşmeye hazırız. Çeşitli nedenlerle partimizden ayrılmak durumda kalan tüm hemşerilerimizi birlikte yol yürümeye davet ediyorum. Partimizin kapısı da gönlümüzde tüm hemşerilerimize açık. Geçmişten bugüne kadar gerek partimize gerek ülkemize hizmet eden her kesten Allah razı olsun. Ebediyete intikal edenlere Rabbim rahmet eylesin. Polatlımız bizim, biz hep birlikte Polatlı’yız. Vakit Polatlı vakti. Biz birlikte güçlüyüz. Bir kez daha belirtiyorum. Vakit Polatlı vakti.’’ dedi.

 AK Parti Polatlı İlçe Teşkilatı  yönetimi şu isimlerden oluşuyor: 

Başkan İlhami Teke, yönetim kurulu asil üyeleri: Ahmet Çoban, Ahmet Levent Bircan, Av. Okan Mengüç, Beyhan Aydın, Celil Su, Engin Akıl, Erol Paksoy,  Fadime Onaran, Fırat Baran Karaca, Gönen Taşın,  Hasan Emre Hocaoğlu, Hayri Yürekli,  İrfan Çekiç, İsmail Karamalak, İsmail Özaltın, Mesut Ozmak, Mesut Sıdal, Muhammed Şahin, Murat Aydaş, Mustafa Kaplan, Mustafa Seven, Onur Erdoğan, Ömer İnan, Saadet Ersoy, Sami Özer, Seçkin Güven, Sümeyye Taşpınar, Ünzile Bozkaya.
AK Parti Polatlı İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu yedek üyeleri ise, Cemil Topçu, Hüseyin İyigün, Hüseyin Odabaşı,  Ali Kera, Harun Gümüştekin, Sedat Bilgiç, Murat Uçar,  Nuri Lafcı, Murat Özdemir, Suna Balcı, Beytullah Temiz, Nermin Yaman, Orhan Özdemir, Ramazan Akar, Muhammed Özkan.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık