Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5073
  • Euro 34.7665
  • GR ALTIN 2488.1
  • ÇEYREK 4093.7

Haymana'da 14 yıl önce işlenen sır dolu cinayet çözüldü!

Haymana'da 2006 yılından bu yana kayıp olarak aranan 14 yaşındaki Memduh Korkmaz'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Olayla ilgili Murat Y. tutuklanırken, cinayeti işleyen İzzet Genç ise firar etmişti. İzzet Genç yakalanarak cezaevine gönderildi.

Haymana'da 14 yıl önce işlenen sır dolu cinayet çözüldü!
  • 21 Aralık 2020, Pazartesi 18:27

Haymana'da yaşayan Memduh Korkmaz, 13 Aralık 2006 tarihinde kayboldu. Ailesi ve yakınları, ilçenin birçok noktasında ve şehir dışında Korkmaz'ı aradı; ancak herhangi bir ize ulaşamadı. 13 Aralık 2006 tarihinden 28 gün sonra yaşanan bir hırsızlık olayını kaybolan Memduh Korkmaz'ın üstüne atıldığı ve polisin Memduh Korkmaz'ı hırsızlık şüphelisi olarak aradığı ortaya çıktı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLA

KATİLDEN ANNE'YE "OĞLUN İSTANBUL'DA"

Öte yandan bu süre zarfında Menduh Korkmaz'ı öldüren 34 yaşındaki İzzet Genç, Memduh Korkmaz'ın annesi Ülkü Kutlu'nun yanına giderek Memduh Korkmaz'ın İstanbul'da olduğunu dahi söylemişti. 

ALKOL MASASINDA İTİRAF ETTİ!

Yaklaşık 2 ay önce ilçede yaşayan İzzet Genç, alkol aldıkları bir ortamda, eski arkadaşları Korkmaz'ı, Murat Y. ile boğarak öldürdüklerini ve Yılan Eseri Tepesi yakınlarındaki eski su kuyusuna attıklarını söyledi. İzzet Genç'in arkadaş ortamındaki bu itirafını öğrenen Korkmaz'ın eniştesi Şenol Öztürk, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılık talimatıyla kuyuda yapılan incelemede, kafatası ve insan kemikleri bulundu. Kuyudan alınan kemik parçaları, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLA

Soruşturma kapsamında Murat Y., gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Firari İzzet Genç'in yakalanması için ise çalışma başlatıldı. Polis ekiplerinin Polatlı'da yaptığı operasyonda İzzet Genç'in kimliği bulunmuştu. Haymana İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri İzzet Genç'in Şanlıurfa'da Ahmet Yesevi Mahallesi'nde saklandığını tespit ettikten sonra, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yaptığı ortak operasyonda yakalandı. Gözaltına alınarak Haymana'ya getirilen İzzet Genç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

SORGUDA HERŞEYİ İTİRAF ETTİ!

Cinayetin kilit ismi olan İzzet Genç cinayeti nasıl işlediğini de itiraf etti. 

"Yakalanmasaydım Suriye'ye kaçacaktım. O dönem Murat Y. ile Menduh Korkmaz yanıma geldi. Aramızda bir tartışma geçince dayanamadım boğdum ve öldürdüm. Ardından üstünü soyarak Yılaneseri'ndeki kuyulardan birine attım. Elbiselerini daha sonra orada yaktık. Pişmanım" dedi.  

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLA

HABER: ELA SILA YAVUZ/HAMZA KABASAKAL

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık