Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9785
  • GR ALTIN 2325.5
  • ÇEYREK 3825.9

Doktor Oktay Kartoğlu Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı

Polatlı Devlet Hastanesi'nde Diş Hekimi Doktoru olarak görev yapan Oktay Kartoğlu Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniğini açtı.

Doktor Oktay Kartoğlu Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı
  • 12 Ekim 2020, Pazartesi 1:06

Polatlı'nın sevilen diş doktorlarından olan ve hastalarıyla en iyi şekilde ilgilenen Oktay Kartoğlu, Polatlı'da Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniğini açtı.

Cumhuriyet Mahallesi Eti Caddesi Aksoy Apt. No: 12/2 adresinde Polatlılılara hizmet vermeye başlayan, başarılı Diş Hekimi Oktay Kartoğlu aynı zamanda Polatlı Devlet Hastanesi'nde Diş Doktoru olarak görev yapıyor. 

 

Beğendim 4 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


güven güven 26.07.2021

Yıllar önce kendisi Bolu'da iken muayene olmuştum. Çok memnundum. Şimdi tekrar dişim çürüdü gideyim dedim. Ankara'ya gitmiş. Çok üzüldüm. Kendisi çok kaliteli bir doktor.

Gülhan Gülhan 30.04.2022

Muhteşem bir insan çok kaliteli ,merhamet dolu hastalar ile diyologu çok iyi kura bilen yapılacak işlemi detayli bir şekilde anlatan sevecen muhteşem ötesi bir doktor.Ayrica sürekli türkü söylüyor acayip rahatlatıyor.mukemmel ötesi bir doktor mutlaka bı gidip işlem yaptırın derim çok kaliteli işlemler yapıyor son olarak ta aşırı titz ve hijyen çalışıyor .kliniğine gittiğimde gözlerim yaşardı çamaşır suyu kokusundan pırıl pırıl heryeri.

yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık