- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
- 21 Ocak 2021, Perşembe 18:03
- A-
- A+
- 1416 kez okundu
DEVA Partisi Polatlı İlçe Başkanı Avukat Sadık Serhat Uğurlu, "HES koduyla uçağa, pazara, AVM’lere, meydanlara giriliyorken Restoran ve kafeler neden kapalı?" diye sordu.
Pandemiden dolayı büyük sıkıntılar yaşayan kafe, lokanta ve kahvehaneci esnafının sıkıntılarını dile getiren DEVA Partisi Polatlı İlçe Başkanı Avukat Sadık Serhat Uğurlu, "Pandemi’nin başından bu yana büyük sıkıntılar yaşayan tüm esnafımızın derdine deva olacak kapsamlı hiçbir çalışma yapılmamış sadece günü kurtaracak basit politikalar sonucunda esnafımız büyük mağduriyet yaşamaktadır."
2 MİLYON KİŞİNİN GEÇİMİ İÇİN KAMPANYAYA DESTEK OLUN!
Restoran ve kafelerin HES kodu şartıyla en erken zamanda açılmasının gerektiğini, 2 milyondan fazla ailenin geçimini bu sektörden sağladığı ifade eden Başkan Uğurlu, "Son günlerde ülke genelinde alınan kapsamlı tedbirler kapsamı ve aşı çalışmaları neticesinde normal yaşama dönüş çalışmaları planlanırken geç kalınmaması adına mağduriyet yaşayan tüm restoran ve kafe işletmeleri halen kapalı durumdadır. Bu mağduriyetin son bulması adına; Deva Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı olarak, esnafımıza destek çağrısında bulunuyoruz. HES koduyla uçağa, pazara, AVM’lere, meydanlara giriliyorken mekanlar neden kapalı? Restoran ve kafelerde çalışan 2 milyondan fazla ailenin geçimi için kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz." dedi.






Kaynak:
POHA Haber
HABERE YORUM YAZIN

-
DEVA Polatlı ilk toplantısını gerçekleştirdi!
-
DEVA Partisi Polatlı Kurucu Yönetim Kurulu Belli Oldu!
-
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Polatlı'da
-
CHP Sözcüsü Öztrak: CHP’yi, Cumhur İttifakı ağzıyla suçlayarak partiden ayrılmalarını doğru bulmuyoruz
-
Başkan Yıldızkaya, "Kimsenin mağdur olduğu yok!"
-
CHP Polatlı: İnşaatların durumu ne aşamadadır!
-
İYİ Parti İlçe Başkanı Durukan: AKP iktidarı yolsuzluğu kolaylaştırdı!
-
Fatih Erbakan: Üçüncü ittifak için görüşmeler yapıyoruz