Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5145
  • Euro 34.6111
  • GR ALTIN 2499.3
  • ÇEYREK 4113.8

CHP'li Sırrı Arpaç: Hilal Hilal dediniz Bilal’i yediniz!

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclis Üyesi Sırrı Arpaç, Belediye Meclis Aralık Ayı 1. oturumuna damga vurdu. Arpaç'ın espirili konuşması meclisi güldürdü.

CHP'li Sırrı Arpaç: Hilal Hilal dediniz Bilal’i yediniz!
  • 02 Aralık 2020, Çarşamba 17:29

Polatlı Belediye Meclisi Aralık Ayı 1. Oturumu 13 Eylül Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Meclise CHP'li Sırrı Arpaç'ın espirili konuşması damga vurdu. Arpaç'ın gündem dışı söz aldığı Aralık Ayı 1. oturumundaki konuşması meclis üyeleri başta olmak üzere salonda olan herkesi güldürdü.

CHP Polatlı Belediye Meclis Üyesi Sırrı Arpaç yaptığı konuşmada şunları söyledi. Benim daha önce söylemek istediğim, fakat fırsat bulamadığım için şimdi bugün gündeme geldi. Belediyemizde özellikle bizim en çok yüklerimizi çeken bize destek olan, Belediye personellerimize, müdürlerimize, değerli amirlerime teşekkür ediyorum. İkinci konu son günlerde Belediyemizde birkaç kişinin vefat haberini duyduk. Hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. Hepsinin mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

BİZİM CHP'LİLER HERŞEYE RED DİYOR!

Arpaç sözlerinin devamında ise; "Üçüncü kısım biliyorsunuz ki önümüzde bir ay sonra yılbaşı geliyor yeni yıl. Belki bu korona belasından dolayı hükümet kararda alabilir mecliste kapanabilir. Şimdiden hepinizin yeni yılını kutlamak istiyorum. Size sağlık mutluluk ve huzurlu günler diliyorum. Tabiki de meclisimizde çok neşeli, çok heyecanlı günler yaşadı. Hep beraber burada güldük eğlendik. Eleştirildi, konuştuk, sataştık böyle şeyler meclislerde her zaman olabilir ama tabii meclisin bir enlemi var boylamı var.  Aklıma gelen birkaç tanesini affınıza sığınarak sizleri sadece güldürmek, sizlere bu sıkıntılı günlerde biraz rahatlatmak için aklıma gelen birkaç şeyden bahsetmek istiyorum; önce CHP’den başlayalım biliyorsunuz ki İngilizce'de RED demek Kırmızı anlamına gelir ama bizim CHP’liler her şeye RED diyor. Yani bir kerede yeşil diyelim diyoruz. Ama red red diye işin esprisi hep red ile geliyor. İngilizcede YES kelimesine biz evet diyoruz. NO hayırdır ama AK Partili arkadaşlarımız ne derse hep yes yes diyorlar bir de No no deyin." 

HİLAL HİLAL DEDİNİZ BİLAL'İ YEDİNİZ

MHP'nin logo değişimine ilişkinde konuşan CHP Polatlı Belediye Meclis Üyesi Arpaç, "MHP’li arkadaşlarımızda tuttular 'logoyu değiştirelim' dediler tamam değiştirelim de; yok hilal koyalım dediler. Hilalsız olmaz dediler, Hilal Hilal dediniz Bilal’i yediniz." dedi.

SEVGİLİ BAŞKANIM SÖZ ALABİLİR MİYİM?

Başkan Mürsel Yıldızkaya'nın meclisteki tavırlarınıda espirili bir şekilde anlatan CHP'li Arpaç, "Şimdi Sevgili Başkanım söz alabilir miyim? Evet Ben Sırrı Arpaç’ı konuşmaları için söz aldım buradayım. Değerli arkadaşlar Bizim konuşmamamıza gerek yok Başkan bizim yerimize konuşuyor. Teşekkür ederim Sayın Başkan izin alabilir miyim?  Hanımefendi söz alamazsınız usule de uygun değildir ama kadın olduğunuz için buyurun. Değerli arkadaşlarım biliyorsunuz ki kadınlara karşı son dönemlerde şiddet vardır. Şiddeti şiddetle kınıyorum. Bu erkekleri de bir türlü anlamıyorum. Kadına karnında sıpası sırtında sopası eksilmesin diyorlar. Çok kızıyorum. Hele bu erkekler var ya, kadın evde çocuk doğurur, ya da hamur yoğurur. Sayın Başkanım söz almak istiyorum Partimin adına çıktım konuşuyorum. Bugün 2 Ekim ama 29 Ekim'i kutlamak istiyorum biliyorsunuz burası Fatih Ülkesi Atatürk’ümüz büyük bir önder bizi Büyük bir Cumhuriyeti emanet etmiştir. Hepinize teşekkür ediyorum."

AVM YAPTINIZDA NE YAPTINIZ?

CHP'li Arpaç AVM üzerindende meclise espirili bir mesaj verirken şu ifadeleri kullandı.

"Sayın başkanım siz niye yaptınız bu AVM’yi yaptınız da ne yaptınız? Niye yaptınız niçin yaptınız? Yaptınız da ne oldu?  İhsan Bey size birkaç defa anlattım. Defalarca anlattım Müteahhit ayran içti, ayrı düştü ve kaçtı. Bu iş sana mı düştü ne yapalım Allah’ın izniyle biz bunu başaracağız. Sayın Başkanım onu bunu bilmem ama ben AVM’yi bitirin, Belediye Binası ve Gençlik Merkezimizi bitirin biran önce bitirin ben bunu istiyorum. İnşallah bize nasip olacak, bu işleri biz yapacağız. Değerli arkadaşlar kusura bakmayın bir öğretmen diliyle; Öğretmen edası, sedası bir kusur yaptıysak af ola hepinizi seviyorum ” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık