Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi ve CHP Polatlı Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık ile birlikte, Polatlı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Çinar’ı makamında ziyaret ederek, Jandarma Teşkilatının 182’nci kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Avcı, "Özveri Timsali Jandarma Teşkilatımızın 182.’nci Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun"
Jandarma Teşkilatının 182’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Polatlı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Çinar’ı makamında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ziyarette yaptığı açıklamada, "Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük bir özveri ile görev yapan Jandarma Teşkilatımızın 182. Kuruluş yıl dönümünü gururla kutlamaktayız. Köklü ve başarılı bir geçmişe sahip olan Jandarma Teşkilatımız, kuruluşundan bugüne milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle halkımızın takdirini kazanmıştır." ifadelerinde bulundu.
Avcı konuşmasının devamında; "Ülkemizin her yanında olduğu gibi, ilçemizde de asayiş ve güvenliğinin yanı sıra; sosyal destek çalışmalarıyla da başarılı hizmetler yürüten Jandarma Teşkilatımız, küresel salgın Covid-19 ile mücadelede de gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveri göstermiş ve aynı özverili çalışmalarına devam etmektedir. Bu anlamlı günlerinde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kanun ordusu olarak nitelendirdiği, Jandarma Teşkilatımızın 182. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, vatanımız ve bayrağımız uğruna canları pahasına görevini yaparken şehit olan kahraman askerlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarımıza
sağlık, huzur ve başarılar diliyorum." dedi.
Yorum Yazın