Polatlı İstiklal Madalyalılar Derneği’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, burada yaptığı açıklamada "Sakarya Zaferi’mizin 100.’ncü yılında Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Milli Mücadele Kahramanlarımıza, tüm Şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş Gazilerimize duyduğumuz minneti ifade ettik." dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Örgütü, Polatlı İstiklal Madalyalılar Derneği Başkanı Burhan Koyaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, "Sakarya Zaferi’nin 100.’ncü yılında Sakarya Zaferi ile ilgili ciddi bir arşiv birikimi olan ve bu bilgi ve belge birikimini Polatlı ve ülke kamuoyunun bilgisine sunan İhsan Edip ağabeyimizi rahmetle anıyorum. Sakarya Zaferi’nin 100.’ncü yılında gözlerimiz ve kalplerimiz İhsan Edip ağabeyi arayacak." diye konuştu.
İHSAN AĞABEY YAŞAYAN BİR TARİHTİ!
Ziyarette, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, "Polatlı'nın tarih araştırmacısı, yazar ve Polatlı Tarih ve Kültür Araştırmaları Dernek üyesi İhsan Edip Doğan ağabeyimiz adeta ilçenin yaşayan tarihiydi. Polatlı Tarihi Alanları tanıtımında adeta bir tarih rehberi olarak destek vermişti. Polatlı İstiklal Madalyalılar Derneği ve Kore Kıbrıs Devlet Övünç Madalyalılar Dernek Başkanı İhsan Edip Doğan ağabey bu anlamda ciddi bir arşivin de yeni nesle ulaşmasını sağlamıştı. Kendisini tekrar rahmetle anıyorum. Bayrağı kendisinden devralan Burhan Koyaş Başkanımıza ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerinde bulundu.
Polatlı İstiklal Madalyalılar Derneği Başkanı Burhan Koyaş ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Örgütü’nün ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek teşekkür etti.
Yorum Yazın