- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş

- 22 Şubat 2021, Pazartesi 18:19
- A-
- A+
- 8859 kez okundu
Ankara'nın Keçiören ilçesinde Birgül Y., birilerinden kaçtığı esnada arabayla önünü kesen şahıslar tarafından silahlı saldırıya uğradı.
Arabadan açılan ateş sonucunda vücuduna 3 kurşun isabet eden kadın, ağır yaralandı.
HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ile polis ekibi sevk edildi.
Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan ve Haymana nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Birgül Y., yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, olayla ilgili 2 kişi de yakalanarak gözaltına aldı.
Olayın görgü şahidi Ertuğrul Gümüş isimli vatandaş ise şunları ifade etti: "Evin içinde oturuyordum, televizyon izliyordum. 3 el silah sesi geldi balkona koştum, ses neyin nesi diye. Bir de baktım karşı kaldırımda bir kadın yatıyordu. Benden önce yoldan geçen bir arkadaş başındaydı. Daha sonra koşarak indim, vardığımda yatıyordu. Ambulansa ve polise haber verdik."






Kaynak:
POHA Haber
HABERE YORUM YAZIN

-
Polatlı'da freni boşalan TIR bir binanın duvarına çarptı
-
Sinan Enez Yağcı cinayetinde flaş gelişme!
-
Polatlı'da vahşet! 14 köpek zehirlenerek öldürüldü
-
Polatlı'da motosiklet hırsızı yakalandı!
-
Polatlı’da Akıl Almaz Kaza; Arabayla Petrole Daldı..!
-
Kayıp İlçe Jandarma Komutanı Musa Bulut’un cansız bedeni bulundu
-
Araçta maske takmama cezasını iptal ettirdi
-
Alkışlanan karar: Kızını taciz eden adamı öldüren baba cezaevinden çıktı