Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

Beyceğiz-Gedikli Grup Yolu'nda sona gelindi!

Polatlı Beyceğiz, Çimenceğiz, Yağmurbaba, Hacıtuğrul ve Gedikli Mahalleleri Grup Yolu'nda Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Polatlı Yol-Asfalt Şefliği tarafından asfalt seriminde sona gelindi. Mahalleli Başkan Yavaş'a ve İYİ Parti'ye yol için teşekkür etti.

Beyceğiz-Gedikli Grup Yolu'nda sona gelindi!
  • 25 Kasım 2020, Çarşamba 11:19

Asfalt Plentinin Polatlı'da faaliyete geçmesinin ardından, yolları köstebek çukuruna dönen ve kullanılmayacak hale gelen Gedikli ve Beyceğiz grup yolunda Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Polatlı Yol-Asfalt Şefliği tarafından asfalt serim çalışmasında sona gelindi. 

Yolları tamamen kullanılmaz hale gelen 5 mahalle Gedikli, Yağmurbaba, Hacıtuğrul, Çimenceğiz ve Beyceğiz'in içinde bulunduğu grup yolunda 7/24 olarak çalışan ekipler yol çalışmasında sona gelindiğini belirtti. 

Beyceğiz Mahallesi'nde asfalt atımına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Polatlı Yol-Asfalt Şefliği ekiplerinin çalışmalarını İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Av. Muarrem Durukan, İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adnan Sezgin, Beyceğiz Mahalle Muhtarı Fatih Çetinkaya, Polatı Yol-Asfalt Şefi Soner Yıldız ve Saha Sorumlusu Sercan Kaymakcı yerinde inceledi. 

Mahalleliler yol çalışmasından ötürü Başkan Mansur Yavaş'a, Fen İşleri Daire Başkanı Erol Gündüz'e, İYİ Parti'ye ve çalışan ekiplere teşekkür etti. 

HABERİN VİDEOSU:

 

"MANSUR BAŞKAN KISITLI BÜTÇEYE RAĞMEN ÇALIŞIYOR"

Yol çalışmalarını yerinde inceleyen ve mahalleliyle bir araya gelen İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muarrem Durukan yaptığı açıklamada şunlara yer verdi. 

"Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Polatlımıza yapmış olduğu hizmetleri yerinde takip etmek için bu gün Beyceğiz Köyündeyiz. Gedikli tarafından başlayan ve 5 köyümüzü içine alan grup yolu yaklaşık 5-6 güne kadar bitmek üzere. Şu an Beyceğiz'de yol 29-30 kilometrelik yol asfalt çalışması bitecek. Bu büyük bir hizmet çünkü; yıllardır bu köyde yaklaşık 6-7 yıldır bu köyler yolsuz. Yolları çok kötü bir şekilde stabilize yolu bile arar haldelerdi. Bu gün asfalta kavuştular. Köylülerimizin, muhtarlarımızın sevincini gözlerinden okuyor. Büyükşehir Belediyesi Polatlımızdaki tüm grup yollarını hizmet süresi içinde, seçimlerden önce bütün grup yollarını bitirme azmindedir, programındadır. Bir an önce bozuk yolların yapımı için Büyükşehir gerekenleri yapmaktadır. Aynı zamanda ise biliyorsunuz Polatlımızda büyük bir su sıkıntısı vardır, sağlıksız bir su içiyorduk. Şehir içinde oturup, Yüzükbaşından gelen suyun tamiratı, tadilatı, vanaların takılması ve gere de suyunun getirilmesi yönünde de Büyükşehir'in çalışması var. Yoğun bir çalışma var Büyükşehir her ne kadar merkezi hükümetten yardım almasa da pandemi döneminde de kısıtlı olsa da tasarruf yaparak, israftan kaçınarak kısıtlı imkanlarla halkımızın öncelikli hizmetlerini yapmaktadır. Bunlar; Polatlı'da yol ve su olarak ilk başta görülmektedir. Biz Mansur Başkanımıza, Büyükşehirimize teşekkür ediyoruz. Bu aşama da tekrar geldiğiniz ve bizi takip ettiğiniz için de teşekkür ederim." 

"POLATLI'DA GİRİLMEYECEK GRUP YOLU KALMAYACAK"

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adnan Sezgin ise Beyceğiz, Çimenceğiz, Yağmurbaba, Hacıtuğrul ve Gedikli Mahalleleri Grup Yolu'ndaki çalışmalardan dolayı başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olmak üzere ekiplere teşekkür ederken şunları söyledi.

"Polatlı'da bildiğiniz üzere; grup yollarının tamamı bozuk. Şimdi Büyükşehir meclisinde ve İlçe Belediye Başkanlarımızın tamamı grup yollarının bozuk olduğundan bahsediyor. Büyükşehir şuanda her ilçede grup yollarını düzeltmeye devam ediyor. Gördüğünüz üzere bu yol 29 kilometre olan bir yol. inşallah 5-6 güne kadar bitirmiş olacağız. Bunun yanında Kocahacılı, Beşköprü tarafı santik katlamamız da bitti. İnşallah 20 ay oldu, 20 ayın sonunda Polatlı'da 4-5 tane grup yolunu yapmış olacağız. Önümüz de 3 senemiz kalıyor. İnşallah bu 3 sene zarfında da Polatlı'da yapılmayacak, girilmeyecek grup yolu kalmayacak. Tabi Mansur Bey iyi niyetli olarak çalışıyor, çalışmaya da devam edecek. Ha biraz para konusunda sıkıntısı var Büyükşehir'in bu pandemiden dolayı da biraz para sıkıntısı tabi ki oluyor ama iyi niyet olarak bu sene ki bütçeninde yüzde hemen hemen 65-70'ini yatırıma ayıran bir bütçe geçirdik. İnşallah Polatlı'da bundan nasibini alacak ve yatırımlar devam ediyor."

Beyceğiz Mahalle Muhtarı Fatih Çetinkaya ise yol ile ilgili mutlu olduklarını bu anlamda Mansur Yavaş'a hem şahsı adına hemde mahallesi adına teşekkür ettiklerini belirtti. 

 "Daha önce de bu yol için başvuru yapıldı ilgilenen olmadı. Sağ olsun Mansur Başkanım, fen işleri, buradaki fen işleri hepsinden Allah razı olsun, İnşAllah Polatlı'ya kadar varacağız 29 kilometre yolumuz vardı. 5 kilometre yolumuz kaldı. Köylünün yaklaşımı da çok güzel yıllardır beklediğimiz bir yoldu köylümüz adına da teşekkür ediyorum."

MAHALLELİ BAŞKAN YAVAŞ'A VE İYİ PARTİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ!

Beyceğiz Mahalle sakinlerinden Emin Ateş: Çok iyi oldu arabalarımız gitmiyordu. Motorlarımız gitmiyordu. Yani yapılan iş kötü olmaz Allah razı olsun. Mansur Başkandan memnunuz. İYİ Partili yetkililerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz. 

Beyceğiz Mahalle sakinlerinden Mustafa Sevilgen: Ben Beyceğiz Köyü sakinlerinden Mustafa Sevilgen yolumuzun yapılmasında emeği geçen Mansur Başkanıma ve burada çalışan tüm işçi arkadaşlarıma şeflerime hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yani bu bu yoldan çok muzdariptik şimdi çok güzel oluyor inşallah. Bunun devamının gelmesini köyümüze yapılacak hizmetlerin devamının gelmesini diliyor Mansur Başkan'a selamlarımızı sunuyoruz. Daha öncede 4 defa talebimiz oldu ilk defa asfalt yapılıyor. 3 sene önce hazır yapılı yolumuzu bozmuşlardı çok çekiyorduk.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Efe Atalay Efe Atalay 25.11.2020

Emeği geçenlerden Allah razı olsun çok şükür yolumuz yapıldı

Adamsın Mansur Başkan Adamsın Mansur Başkan 25.11.2020

mansur başkan adam gibi adamdır cumhurbaşkanı olacak bu ülkeye Mansur Yavaş

yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık