Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9845
  • GR ALTIN 2325.6
  • ÇEYREK 3826.1

Başkan Yıldızkaya'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin ve Polatlı halkının Ramazan Bayramını kutladı.

Başkan Yıldızkaya'dan Ramazan Bayramı Mesajı
  • 13 Mayıs 2021, Perşembe 12:21

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin ve Polatlı halkının Ramazan Bayramını kutladı. Yıldızkaya; “Ramazan Bayramı, hemşehrilerimizi birbirlerine sevgi ve saygı içerisinde yaklaştıran; dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dostluk ve hoşgörü duygularını güçlendiren en önemli değerlerimizden biridir” dedi.

- Yardımlaşma ruhumuzu yaşatan kıymetli bir zaman dilimidir.

Dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği en önemli değerlerimizden biri olan Ramazan Bayramının öneminden bahseden Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; “Rahmeti, bereketi ve mağfireti ile gönüllerimize huzur iklimi getiren mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakırken; tüm İslam alemini birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü ile kuşatan bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek Ramazan Bayramı pek çok iyiliğin ve güzelliğin harmanlandığı, toplumumuzu kaynaştıran, yardımlaşma ruhumuzu yaşatan kıymetli bir zaman dilimidir.”

- Ramazan Bayramımız mübarek olsun

Yıldızkaya; “Ramazan Bayramı, tuttuğumuz oruçların mükafatı, bizleri milletçe sevgi ve saygı bağları ile birleştiren, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olan bereketli ve rahmani bir hazinedir. Tüm Türk İslam aleminin sağlık, huzur, güven, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde geçirmesini dilediğimiz Ramazan Bayramı; hemşehrilerimizi birbirlerine sevgi ve saygı içerisinde yaklaştıran; dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dostluk ve hoşgörü duygularını güçlendiren en önemli değerlerimizden biridir. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramımızın; ülkemizin sağlık ve mutluluğuna, bu zor günleri geride bırakmamıza vesile olması dileğiyle; başta Polatlımız olmak üzere tüm İslam alemine huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Dualarımız müşterek, kardeşliğimiz daim, Ramazan Bayramımız mübarek olsun.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık