Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

Bak sen şu densize! Sen insan mısın?

Bak sen şu densize! Sen insan mısın?

Bak sen şu densize! Sen insan mısın?
  • 15 Mart 2020, Pazar 16:18
Umreden gelenlerin Gölbaşı'ndaki yurtlarda karantina altına alınacağının duyurulmasının ardından, bir twitter kullanıcısının twiti tepki çekti. 
Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan açıklamada, umre amacıyla Suudi Arabistan’da bulunan vatandaşların Türkiye’ye dönmelerinin ardından 14 günlük karantina sürelerini geçirecekleri bir yer ihtiyacı hasıl olduğuna vurgu yapıldı.
 
Açıklamada, “Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne bağlı Ankara ve Konya’daki bazı yurtlar, umreden dönen vatandaşlarımızın karantina süresi boyunca kalabilmeleri için uygun hale getirilmiş ve söz konusu karantina süreci başlamıştır.” denildi. Bu yerlerden biri de Gölbaşı İlçesi idi. 
Sosyal medya twitter kullanıcısı Hilal Sakaoğlu'nun attığı twit tepki çekti. Sakaoğlu, "Umreden gelen insanları getire getire Gölbaşı'na evimin yakınlarına mı getirdiniz amacınız ne a* götürün Polatlı'ya Polatlı da insan mı var" dedi.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık