Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.3688
  • Euro 34.9711
  • GR ALTIN 2325.4
  • ÇEYREK 3825.6

Bağ Evleri Mevkii’nde bulunan yolların yüzde 70'i Polatlı Belediyesi tarafından tamamlandı

Yaz başından bu yana Polatlı’nın dört bir yanında tüm mahallelerde asfaltlama çalışmalarını sürdüren Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri; Bağ Evleri Mevkii’nde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına durmaksızın devam ediyor.

Bağ Evleri Mevkii’nde bulunan yolların yüzde 70'i Polatlı Belediyesi tarafından tamamlandı
  • 25 Eylül 2020, Cuma 11:53

Yaz başından bu yana Polatlı’nın dört bir yanında tüm mahallelerde asfaltlama çalışmalarını sürdüren Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri; Bağ Evleri Mevkii’nde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Her hafta program dahilinde yüzlerce ton sıcak asfaltı yollarla buluşturan Polatlı Belediyesi Ekipleri; eş zamanlı olarak Bağ Evleri Mevkii’nde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

POLATLI BELEDİYESİ ‘YOLUNUZ HEP AÇIK OLSUN DİYE’ PAROLASIYLA DURMAKSIZIN ÇALIŞIYOR

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından yakından takip edilen çalışmalar kapsamında şu ana kadar Bağ Evleri Mevkii’nde bulunan yolların %70’i Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol yapım çalışmaları ile tamamlandı. Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından günlerdir aralıksız sürdürülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları ile Bağ Evleri içerisinde yer alan cadde ve sokaklarda bulunan bozukluklar %70 oranında giderildi.

POLATLI BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ; “ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”

%70 oranında tamamlanan Bağ Evleri Mevkii’nde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının devam edeceğini belirten Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada;

“Yaz başından bu yana yaptığımız hummalı çalışmalarla tüm mahallelerimizde yollarımızı sıcak asfaltla buluşturmaya devam ediyoruz. Bağ Evleri Mevkii içerisinde yer alan yollarda geçtiğimiz hafta itibariyle çalışmalara başladık. Gerçekleştirdiğimiz yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarıyla bugün itibariyle Bağ Evleri Mevkii içerisinde yer alan cadde ve sokaklarda bulunan bozukluklar %70 oranında giderildi. Hazırladığımız program dahilinde “Yolunuz Hep Açık Olsun” parolasıyla her hafta bir başka mahallemizde yüzlerce ton asfaltı yollarımızla buluşturuyoruz. Bağ Evleri Mevkii’nde de yol yapım bakım ve onarım çalışmalarımız sürecek.” ifadelerine yer verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık