- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, Polatlı’nın tarımsal sulama alanındaki sıkıntıların çözümü için yanındaki heyet ile birlikte girişimlere başladı. Demir, bu konuda AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir, Polatlı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burhanettin Sütçü, Polatlı Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlu ve AK Parti Ankara İl Tarım ve Hayvancılık Komisyon Başkanı ve Polatlı İlçesi Soğan Üreticileri Birliği Başkanı İlhami Teke yer aldı.
DEMİR: ESKİŞEHİR DSİ İLE GÖRÜŞÜLECEK
Görüşme hakkında bilgi veren AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, “Ankara Milletvekilimiz Ali İhsan Arslan beyefendi makamında ziyaret edilerek Polatlımızın tarımsal sulama ile ilgili sorunlarının yanında, hayvancılıktaki sıkıntılarda gündeme getirildi. Gökpınar barajının su tutmaya başlaması, yağışlarında verimli ve iyi olması, baraj havzasının daha erken kullanılabilir hale gelmesini mümkün kılıyor inşallah. Porsuk çayının kullanımı ile ilgilide Eskişehir DSİ ile görüşmelerin yapılması planlanmaktadır. Polatlılı çiftçilerimizin yeşil bitki ekim ve dikiminde daha planlı ve hassas olması çok önem arz etmektedir. İlçe Tarım Müdürlüğümüzle ve Ziraat Odamızla istişare içerisinde olunmalı.” dedi.






HABERE YORUM YAZIN

-
Haymana Ziraat Odası Başkan Adayı Abdülsamet Özcan: Haymana çiftçisi kazanacak!
-
Gübre ve yem fiyatları nisan sonuna kadar sabitlendi!
-
CHP'den Polatlı'da Tarımsal Kalkınma Zirvesi!
-
Çiftçilerden korkutan kuraklık uyarısı: Üretici kışlık ekimi erteledi
-
Tarımda mazot, gübre ve tohum destekleri belirlendi
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere elektrik müjdesi
-
2022 hayvancılık destekleri açıklandı
-
Buğday tohum fiyatları belli oldu