Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5209
  • Euro 34.7637
  • GR ALTIN 2490.8
  • ÇEYREK 4098.5

Ankara'daki Köpek Vahşetinin Raporu

Ankara Keçiören’de yaşama elverişsiz ortamda tutuldukları bir binanın bodrum katında bulunan 68 köpeğin uğradığı şiddet ve yaşadıkları travma, hazırlanan raporla gözler önüne serildi.

Ankara'daki Köpek Vahşetinin Raporu
  • 23 Aralık 2020, Çarşamba 14:14

Hayvanların sağlık durumlarına yönelik Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’nde gerçekleştirilen muayene sonuçlandı. Köpeklerin yaşadıkları travma göz önünde bulundurularak yalnızca 4 köpek üzerinde uygulanan rutin ve laringoskopik muayenenin sonuçları ve değerlendirme raporu, Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne gönderildi. Raporda, köpeklerin ses tellerinin yakıcı veya dağlayıcı bir alet ile defalarca tahrip edildiği, kalıcı travma yaşadıkları, enfeksiyonlara açık hale geldikleri belirtildi. Rapora göre köpeklerde rastlanan şiddet bulguları şöyle:

SES TELLERİ DAĞLANMIŞ

Ses tellerine yönelik, bilimsel yöntemlere aykırı elektrokoter gibi yakıcı ve dağlayıcı bir cihaz yardımı ile operatif girişimde bulunuldu.

Gırtlak bölgesine ağız boşluğu içinden yaklaşıldığı; yutak ve gırtlak bölgesinde şiddetli doku hasarı oluşturan ve yüksek düzeyde ağrıya neden olan standart dışı operatif uygulamalar yapıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Editör:
Etiketler: ankara

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık