Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5369
  • Euro 34.6109
  • GR ALTIN 2491.7
  • ÇEYREK 4100.3

Ankara'da 15 yaşındaki kızı soyup, darbettiler!

Erkek arkadaşının yardımıyla husumetlisi olan H.A.'yı barışma bahanesi ile ıssız bir araziye götüren 17 yaşındaki T.Y., kıyafetlerini çıkarttırdığı kıza şiddet uyguladı.

Ankara'da 15 yaşındaki kızı soyup, darbettiler!
  • 21 Ağustos 2021, Cumartesi 15:06

Ankara Mamak'ta yaşayan 15 yaşındaki H.A., çirkin bir saldırıya uğradı.

17 yaşındaki T.Y. isimli kız, daha önce birlikte kaldıkları yurttan tanıştığı ve husumetli olduğu H.A.'ya barışma mesajı göndererek buluşma teklif etti.

ISSIZ YERE GÖTÜRÜP DARBETTİ

Buluşma noktasına erkek arkadaşı ile gelen T.Y., H.A.'yı otomobille götürdükleri boş arazide darbetti. Bu sırada erkek arkadaşı R.D cep telefonu kamerasıyla görüntü çekti. Videoda zorla kıyafetleri çıkarttırılan H.A.'nın, T.Y. tarafından saçından tutulup yumruklandığı görüldü.

"KÜLODUNU İNDİR"

Görüntülerde o anları kayda alan R.D isimli şahsın, "İndir şurada pantolununu, külodunu da indir. İndirmezsen ben seni elime alır döverim" ifadeleri de duyuldu.

"AĞABEY YAPMA"

H.A.'nın "Ağabey yapma onu indiremem namustur." şeklindeki çaresiz halleri de kameraya yansıdı.

YAKALANDILAR

Görüntünün sosyal medyada paylaşılmasının ardından jandarma olayla ilgili inceleme başlattı. H.A.'nın korktuğu için şikayetçi olmak istemediği öğrenilirken, olayın ardından kayıplara karışan T.Y. ve erkek arkadaşı R.D yakalanarak gözaltına alındı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık