Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.5095
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

Ali Babacan, YKS tarihinin öne çekilmesine tepki gösterdi: Önemli Kararlar Keyfilikle Alınmamalıdır

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, daha önce Temmuz ayında yapılacağı duyurulan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın Haziran ayında yapılacağının açıklanmasına sert tepki gösterdi. Babacan, "Önemli Kararlar Keyfilikle Alınmamalıdır" dedi.

Ali Babacan, YKS tarihinin öne çekilmesine tepki gösterdi: Önemli Kararlar Keyfilikle Alınmamalıdır
  • 05 Mayıs 2020, Salı 1:42

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan daha önce 25-26 Temmuz tarihlerinde yapılacağı duyurulan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) 27-28 Haziran'da yapılacağının açıklanmasına tepki gösterdi.

İDDİALAR ÜZERİNE SOSYAL MEDYADA KAMPANYA BAŞLATILMIŞTI

YKS'nin 25-26 Temmuz tarihinden 27-28 Haziran tarihine alınacağı iddiaları üzerine 1 Mayıs'ta sosyal medyada bir kampanya başlatılmıştı. #ykstarihinedokunma etiketiyle yapılan paylaşımlar Twitter'da gece saatlerinde 1 milyona ulaşmış ve trend topic olmuştu.

ERDOĞAN AÇIKLADI: YKS 27-28 HAZİRAN'DA YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, YKS sınavının 27-28 Haziran'da, Liseye Geçiş Sınavı'nın da (LGS) 20 Haziran'da yapılacağını açıkladı.

ALİ BABACAN'DAN SERT TEPKİ

DEVA Partisi lideri Ali Babacan ise sınav tarihinin öne çekilmesine tepki gösterdi. Twitter hesabından paylaşım yapan Babacan, "Ailelerden ve öğrencilerden gelen talepleri görmezden gelerek #yks2020 sınav tarihinin tekrar değiştirilmesi, milyonlarca gencimizin öğrenim hayatını doğrudan etkileyecektir. Böylesine önemli kararlar keyfilikle değil, istişare ve ortak akılla alınmalıdır." ifadelerini kullandı.

Ailelerden ve öğrencilerden gelen talepleri görmezden gelerek #yks2020 sınav tarihinin tekrar değiştirilmesi, milyonlarca gencimizin öğrenim hayatını doğrudan etkileyecektir. Böylesine önemli kararlar keyfilikle değil, istişare ve ortak akılla alınmalıdır.

— Ali Babacan (@alibabacan) May 4, 2020

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık