Koronavirüs dolayısıyla ödeme noktalarında oluşan yoğunlukları tercih etmeyen vatandaşlar, bankamatik, internet bankacılığı ve su dolumu içinde su matikleri kullanmayı tercih ediyor.
Polatlı'da Şentepe ve PERPA olmak üzere iki su matik cihazının arızalı olduğunun ortaya çıkmasının ardından İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adnan Sezgin harekete geçti.
"SU MATİK CİHAZLARI YAPILACAK"
Adnan Sezgin konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi.
"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'ın başta olmak üzere bizim anlayışımız vatandaşlarımızı mağdur etme değil, mağduriyetini gidermektir. Bu anlamda bir kez daha vurgulamak isterim ki, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş her zaman ifade ettiği gibi 'Ben tüm Ankaralıların Belediye Başkanıyım' sözünün dün olduğu gibi bugünde arkasında durarak, oy versin ya da vermesin hiç bir vatandaşımızı ayırt etmeden herkese hizmet götürmeye devam ediyor. Su matik cihazının arızalı olduğu bilgisini basın yoluyla öğrendiğimiz an itibariyle önce ASKİ ile ardından firma yetkilileriyle bir görüştürme gerçekleştirdik. Sorunun çözülmesi için ivedi bir şekilde harekete geçeceklerini ve arızalı su matiklerin yapılacağının bilgisini aldık. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz, salgın hastalıktan dolayı vatandaşlarımızın haklı tepkisini anlıyor, bu anlamda tüm vatandaşlarımızdan özür diliyorum." dedi.
Yorum Yazın