Polatlı'nın en çok okunan habercisi

  • Dolar 32.3643
  • Euro 34.9818
  • GR ALTIN 2324.9
  • ÇEYREK 3825.0

Ablasını kurtarmak isterken boğulan Gamze, toprağa verildi

Şanlıurfa'dan ailesiyle birlikte mevsimlik işçi olarak geldikleri Polatlı'nın Şentepe Mahallesi'nde oturan Gamza Kakız, Sakarya Nehri'ne düşerek boğulmuş ve hayatını kaybetmişti. Gamze Kakız (13), memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.

Ablasını kurtarmak isterken boğulan Gamze, toprağa verildi
  • 15 Ekim 2020, Perşembe 15:22

Şanlıurfa'dan 6 ay önce mevsimlik işçi olarak Polatlı'ya gelen İbrahim Halil ve Medine çifti çocukları Ayşe ile Gamze'yi getirmişti.

ABLASINI KURTARMAK İSTERKEN CANINDAN OLDU!

Polatlı'nın Şentepe Mahallesi'nde bir ev tutan aile kızlarını da alarak, Eskişehir'e bağlı Günyüzü İlçesi'nin Doğray Mahallesi'nde soğan tarlasına geldi. Kakız ailesinin çocuklarından Ayşe Kakız (14), ayağını yıkamak istediği sırada dengesini kaybederek nehre düştü. Olayı gören Gamze Kakız da ablasını kurtarmak için girdiği nehrin sularında akıntıya kapılarak kayboldu.

MEMLEKETİ ŞANLIURFA'DA DEFNEDİLDİ

Yakınlarının ihbarıyla bölgeye gelen dalgıç polisler, nehirde yaptıkları aramada Gamze Kakız'ın cansız bedenine ulaşarak, sudan çıkardı. Otopsi işlemlerinin ardından Kakız'ın cenazesi dün akşam saatlerinde memleketi Şanlıurfa'ya getirildi.

Bugün hastane morgundan alınan Gamze Kakız'ın cenazesi Yeni Mezarlık'ta kılınan namazın ardından toprağa verildi.

3 erkek 3 kız çocuğu olan Kakız ailesinin 6 ay önce Şanlıurfa'dan mevsimlik tarım işçisi olarak Polatlı'ya geldiği öğrenildi. 

Daha çok resim için tıklayın!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Kaynak: POHA Haber

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

DDDD

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık